E2r

Använda musen repellent: tips på att bli av med möss

Läs om insektsmedel, pepparmintolja och möss

De flesta hushåll lider av möss problem. För att lösa detta, olika typer av insektsmedel är lätt tillgängliga i snabbköpet och är en populär källa till gnagare. Repellenter kommer i vätska, pulver eller fast form och har visat sig vara effektiva. Men de flesta av dessa kemikalier är farliga för hälsa och miljö. Dessa former av repellent är särskilt farligt om man har barn hemma. Så det är klokt att du leta efter de naturliga sätt att eliminera eller kontrollera skadedjur i hushållet. Se till att innehållet i de insektsmedel du använder är inte bara säker för barn, men är också säkra för miljön också. Dessa tips om att bli av med möss hjälper dig att hitta några säkra alternativ.

Pepparmintolja Detta är känt som en av de mest effektiva mus avskräckande. Med sin regelbunden användning, kan du bli av med dessa skadedjur i ett par veckor.

Använda musen repellent: tips på att bli av med möss. Pepparmintolja.
Använda musen repellent: tips på att bli av med möss. Pepparmintolja.

För att göra din egen pepparmint spray, bara blanda oljan med en liten mängd vatten, tillräckligt för att späda ut oljan. Häll blandningen i en sprayflaska. Du kan spraya denna blandning i de områden där du hittar mus spillning eller de områden där de förmodligen boet. Eftersom pepparmint är säker och giftfri, kan du spraya nära ditt skåp, skåp, förvaring av livsmedel, och andra områden attraktiva för möss.

Det är bäst att spraya pepparmynta blandningen direkt på det område som påverkas istället spraya det på bomullstussar. Detta beror på att när de bomullstussar torka upp och förlorar pepparmint doft, kommer musen småningom använda den för att bygga bo. Använd sprayen dagligen eller varannan dag. Ha tålamod, tänk på att det kan ta några veckor för möss för att så småningom lämna ditt hus.

Gifter och repellerande gift och andra repellerande medel finns tillgängliga. Om du väljer att använda dessa, är det viktigt att kontrollera om det repellent du köpt är godkänd av US Environmental Protection Agency. Detta kommer att säkerställa att den har passerat de normer och är säkra för miljön.

Läs om insektsmedel, pepparmintolja och möss. Gifter och repellerande.
Läs om insektsmedel, pepparmintolja och möss. Gifter och repellerande.

Satsa på märkesvaror Resistance snarare än de omärkta och hemgjorda produkter. Kom ihåg att detta är farligt och tillverkare av märkesvaror är mer försiktiga och har satt standarder som säkerställer effektivitet och säkerhet hos produkten du köpt. De flesta av de märkesvaror har också kundsupport som du kan ringa för oro, särskilt om du är osäker på hur man använder deras produkt.

Innan du använder myggmedel, läsa etiketten noga. Kontrollera om speciella anvisningar i hanteringen det och se till att även läsa de försiktighetsåtgärder förfaranden. Det är viktigt att veta vad man ska göra om man råkar svälja. Det är bäst om du kan sprida denna information till alla familjemedlemmar och få alla inblandade.

För att undvika olyckor, märka de områden där du placerade den repellent. Dessa etiketter ska vara i rött så det kan ses lätt. Informera ditt hushåll som du placerar musen repellent så de är medvetna om och kan vara försiktig.

Nu har du lärt dig om insektsmedel, pepparmynta olja och möss. Dessa tips om att bli av med möss bör hjälpa dig att styra gnagare problem i ditt hus. Lycka till!