E2r

Döda loppor i mattan: Loppis behandlingar och borttagning

Använd dessa tips för att bli av loppor

Loppor är en olägenhet som kan göra dig galen. Om du har märkt de små buggar hoppar på din soffa eller ens din kudde, är det dags att ta sig till jobbet för att bli av med dem. De förökar sig snabbt så du behöver för att få kontroll och döda loppor i din matta snabbt. Här är några loppa borttagning tips:

  1. Börja med källan - ditt husdjur. Innan du kan bli av med loppor där du bor, måste du bli av med sina varma lägenheten. Loppor lever på ditt husdjur, så behandla ditt husdjur och sedan få honom ut ur huset medan du arbetar för att behandla huset. Kontrollera Fluffy har en loppa bad och att han får en full krage tid loppan att bära när du lämnar huset.
  2. Vakuum mattan. Du kommer att dammsuga mer än en gång, men börja med detta steg så att du kan hjälpa till att öka fibrerna och göra resten av processen enklare.
  3. Behandla rummet och mattan med en pesticid. Det bästa sättet att döda loppor är med en fogger eftersom de inte bara lever i din matta - de är också i dina möbler, kläder och sängkläder. De kan även leva i barnens gosedjur. Foggers kräver ofta att du stänger huset och låt stå i flera timmar. Planera här för en lördag när du kan vara borta springa ärenden.
  4. Tvätta allt. När du har immig, måste du köra din sängkläder genom tvättmaskinen. Detta kommer att ta bort alla döda loppor samt hålla bekämpningsmedlet i dimbildaren från att komma i upprepad kontakt med huden. Om du har ett barn med allergier, tala med sin läkare innan du väljer en fogger som kemikalier kan orsaka hudutslag eller andra allergiska reaktioner.
  5. Vakuum igen. Nu när lopporna borde vara död, vill du ta bort eventuella ägg så att de inte kläcks och starta problemet igen. Kör vakuum flera gånger i varje rum. Se till att du ändrar påse (eller rent ut soptunnan med tvål och varmt vatten om maskinen bag-mindre).
  6. Se upp för återfall och upprepa behandlingen efter behov. Foggers ofta behandla de levande loppor men inte äggen, så bli inte förvånad om du måste upprepa en behandling. Vänta en vecka efter den första behandlingen. Om du märker loppor igen och upprepa behandlingen. Om inte, bör du vara redo, loppägg borde ha kläckts i veckan.

Döda loppor i mattan: Loppis behandlingar och borttagning. Börja med källan - ditt husdjur.
Döda loppor i mattan: Loppis behandlingar och borttagning. Börja med källan - ditt husdjur.

Dessa steg kommer att hjälpa dig att döda loppor i ditt hem. Kom ihåg att hålla ditt husdjur loppan-fri eller du kommer att sluta med ett annat utbrott och måste börja döda loppor igen.