E2r

Hur ansöker bindning till en bordstablett

Bordstabletter är en nödvändighet på varje bord

Bordstabletter är en nödvändighet på varje bord, eftersom de gör det lättare för dig att städa upp efter varje måltid. Bordstabletter fungerar också som en hållare i mitten av tabellen för din varm mat vid måltider och fungera som "Skid bevis" material för kannor, glas och koppar. Enkelt uttryckt, bordstabletter fylla någon middagsbordet i varje hem.

Du kan titta på din skrivarmatta som en annan grå kök nödvändighet

Du kan titta på din skrivarmatta som en annan grå kök nödvändighet, men vad du inte vet är att du kan stänga av denna Cinderella till en prinsessa med funky bindning. Beroende på din smak och syfte, kan gamla bordstabletter revideras med mycket enkla steg. Prova detta hemma och få dina barn eller barnbarn inblandade för att säkerställa en riktigt rolig tid.

Hur ansöker bindning till en bordstablett. Välj ett tyg som matchar designen på din tablett.
Hur ansöker bindning till en bordstablett. Välj ett tyg som matchar designen på din tablett.

Först behöver du följande:

 • Sax
 • Tyg
 • Nål och tråd
 • Symaskin
 • En penna
 • Järn
 • Strykning matta eller stativ
 • Bordstabletter
 • Stift
 • Vinyl (valfri men rekommenderas)

Du kan nu gå vidare tillämpa bindning till din bordstablett:

Bordstabletter är en nödvändighet på varje bord. Låt ungefär 9 inches av svansen från kanten av din tablett innan du syr i en symaskin.
Bordstabletter är en nödvändighet på varje bord. Låt ungefär 9 inches av svansen från kanten av din tablett innan du syr i en symaskin.

 1. Välj ett tyg som matchar designen på din tablett. Om du har djurtryck, bör tyget som du vill använda för att binda din bordstablett vara i linje med utformningen. Det finns inget mindre attraktivt än kolliderar utskrifter.
 2. Klipp en bit av tyget för bindning. Detta bör vara minst 4 inches bred och ca 8 inches i längd, men mät längden på din tablett för att vara säker.
 3. Vik detta stycke tyg i mitten. Vik sedan den övre kanten för att bilda en triangel eller partiskhet kant.
 4. Kör en järn till den vikta väven. Värmeförseglingar de veck i och jämnar tyget.
 5. Nåla bindningen i tablett så det är lättare att sy. Se till att stiften är ordentligt på plats.
 6. Låt ungefär 9 inches av svansen från kanten av din tablett innan du syr i en symaskin. Svansen kommer att användas när du fortsätter sy din bordstablett nästa hörn. Sy ner till kanten av tyget och stoppa när du når slutet. Gå tillbaka ett par stygn för slutlig sömmar.
 7. Dra sedan den nyligen sydda bordstablett av din symaskin.
 8. Nu är du klar med din första hörna. Fortsätt sy nästa hörn.
 9. Vik svansen för att bilda en triangel. Använd en nål och placera den på den slutliga sömmar från första hörnet - detta kommer att vara din markör. Använd extra tyg från svansen och placera den på nästa rad för att få den klar för sömnad.
 10. Placera den markerade tyget under symaskinen och börja sy nedåt tills du når slutet av den andra raden av din tablett.
 11. Upprepa samma procedur för de senaste två hörn och rader av din bordstablett.

Använd vinyl som täckning för din bordstablett bindning

Använd vinyl som täckning för din bordstablett bindning. Detta förnekar tvätta bordstablett regelbundet. Med en vinyl täcka, kan du torka bara din tablett med en fuktig trasa och låt den lufttorka efter användning.