E2r

Hur att åter göra ett sovrum i stugan chic stil

Cottage Chic stil är en utsmyckning stil som växer i popularitet med stormsteg. Det är lätt att uppnå, rolig och snygg och eftersom det handlar om att återanvända, återanvända och återvinna, är det ett mycket ekonomiskt sätt att dekorera. Stugachic är stora på komfort, så det är ett utmärkt val för ett sovrum. Här är hur man kan föra denna trendiga och elegant utseende till ditt sovrum.

Steg 1

Pastels, förbleknar och målade möbler
Cottage chic stil nästan alltid kombinerar vitt med pasteller i ett av två sätt: Antingen vitmålade möbler mot pastell eller ljusa neutrala väggar, eller, möbler målade i en djupare färg än väggarna. Oavsett om du vill återvinna möbler av ditt eget eller ett fynd pjäs som du plockat upp på en loppmarknad eller återförsäljning butik, här är hur man gör det stugachic.

  • Om dina möbler har en naturlig trä finish och du vill göra det i en vit nyans, börja med lätt slipning den ursprungliga finish, och sedan torka av den med en fuktig trasa. Applicera din vita färg satin latex och låt den torka över natten. Sedan lätt slipa kanterna för en bekymrad look, torka igen och tillämpa satin polyuretan för att täta pjäsen.
  • Ett annat alternativ är att måla dina möbler i två färger, till exempel en djupare färg än vit, eller en nyans av vitt över en djupare färg. Igen, sand och prep pjäsen, och sedan tillämpa dina baslack. Låt det torka och sedan använda din andra skikt med en trasa och torka bort överflödigt returresa. Låt det torka och sand kanter för att låta showen basfärgen genom, följ med polyuretan. Om du vill ha en speciell yta, såsom sprakande, tillämpa den sprakande mediet efter baslack och innan den andra beläggningen.

Steg 2

Hur att åter göra ett sovrum i stugan chic stil. Pastels, förbleknar och målade möbler.
Hur att åter göra ett sovrum i stugan chic stil. Pastels, förbleknar och målade möbler.

Att föra utseendet tillsammans

  • Det finns massor av alternativ för att skapa en stuga chic säng. Vintage trä sängar med krökt, affisch eller enkla sänggavlar och fotbräden kan målas i valfri färgscheman. Eller prova en sänggavel i vitt järn, gammal mässing eller smidesjärn. En bit av smidesjärn vägg konst kan hängas på en vägg och används som en sänggavel, även en gammal staket grind kan användas som en sänggavel. Gamla vide är ett annat val. För att göra det riktigt stuga chic, måla rotting och torka bort en del av färgen i vått för att skapa en sliten och bekymrad look.
  • Kurviga trä, metall eller rotting vägghyllor från det förflutna gör muren accenter där du kan samla tillbehör som gamla foton, vaser, tekoppar och te krukor, böcker eller samlarobjekt. Tuck ett lager av spets eller en broderad näsduk eller tallriksunderlägg under din samling för sann stuga chic överklagande.
  • Gamla lampfötter i glas, porslin, keramik, trä eller metall kan hittas på antikaffärer eller försäljning garage. Lägg en tandad vintage skugga eller en intrimmad i pärlor eller fransar. Gör en lampa av en vas, keramik urna eller vintage planter med en lampa kit.
  • Lägg glas knoppar till en byrå eller night stand. Huruvida rattarna är vintage eller nytt, känn dig fri att blanda upp dem. Gammalt porslin knoppar, målad metall, vapen mässing och hårdvara är ett annat sätt att lägga stuga chic stil.
  • Layered sängkläder i chenille, patch täcken arbete, och gås duntäcken inbjuder dig att ta en tupplur eller krypa upp med en god bok. Blanda mönster och tyger för sammansatt hand-me-down stuga chic överklagande.
  • Massor av kuddar i en blandning av tyger och mönster är ett "måste" för din stuga chic säng. Blommiga mönster, ränder, rutor, knäppt kuddar och plädar med klippningar i fransar och rörledningar av varje form och storlek kan vara glatt blandade.
  • Återanvända poster: En gammal pall eller stol kan användas som ett nattduksbord eller en plats att stapla böcker. Använd en gammal glasfasad Kina hutch att lagra och visa dina tröjor, ylle och täcken. Häng plattor på en vägg och ta in antika målningar, grafik, fotografier och speglar för att slutföra utseende.