E2r

Hur att återvinna flaskor mineralvatten

Eftersom så många faktorer som bidrar till förorening av dricksvatten, har buteljerat vatten blivit det bästa alternativet för många. Det har blivit den snabbast växande drycken i hela världen. Många hushåll numera inte längre litar på kranvatten, men förlitar sig på vattenfilter för dricksvatten. I bolag eller kontor över hela världen, är varuautomater eller flaska vattentjänster används för konsumtion av mineralvatten. Varje dag, folk från hela världen är i hög grad beroende av buteljerat vatten.

Två typer av buteljerat vatten är källvatten och mineralvatten

Hur att återvinna flaskor mineralvatten. Skapa trädgårdstillbehör av begagnade dricka flaskor.
Hur att återvinna flaskor mineralvatten. Skapa trädgårdstillbehör av begagnade dricka flaskor.

Två typer av buteljerat vatten är källvatten och mineralvatten. Källvatten hämtas direkt från källan, och mineralvatten kommer från under marken, vilket gör det högre mineralinnehåll. Medan buteljerat vatten har sina fördelar såsom att vara ren, mousserande och naturliga vatten har lägre risk för förorening, och är bekväm att bära med sig, det har också sina nackdelar. En av de största nackdelarna med mineralvatten är effekten på ekosystemet som åstadkommits genom bortskaffande av plastflaskor. Du är förmodligen bekant med detta globala problem, så du vet vikten av att tänka först innan du kasserar tomma flaskor mineralvatten. Det finns så många praktiska saker du kan göra med dem, och genom att göra din plikt du bli en ansvarsfull medborgare och en del av ekosystemet.

  1. Skicka flaskor mineralvatten till återvinningsföretag eller anläggningar som återanvända flaskorna för miljövänliga projekt eller produkter.
  2. Skapa trädgårdstillbehör av begagnade dricka flaskor. Du kan göra miniväxthus genom att skära av botten av flaskorna och placera dem över din anläggning. Du kan också göra krukor eller vaser för dina hängande växter och blommor att sätta i din trädgård eller i ditt hus. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan göra med tomma plastflaskor för din trädgård. De gör goda fågelholkar, och fågel, gäss eller Skadedjursbekämpning bland andra.
  3. Förgyll ditt hem eller kontor med konstnärliga och användbara utsmyckningar skapade av flaskor mineralvatten. Du kan skapa gardin, hållare vävnad, ljusstakar, innehavare penna, banker mynt, och behållare knickknack genom att skära, måla och designa klara plastflaskor.
  4. Genom att skära en flaska mineralvatten på längden, kan du komma med en mycket användbar tratt.
  5. Returflaskor kan vara funktionella prylar för din bakning behov. Gör rullande stift ur dem.
  6. Du kan skicka din begagnade mineral flaskor till skolor som återvinner dem för craftworks. Barn gör leksaksbilar, segelbåtar, brädspel, armband, armband, och en massa andra coola grejer av begagnade flaskor. Du kan be om projektidéer så att du kan göra hantverk projekt hemma samtidigt också dela dina returflaskor med eleverna.
  7. En insamling av använda flaskor mineralvatten kan göra en jul lykta. Anslut flaskorna tillsammans med lim, hålla fast dem med skrynkliga journalpapper eller äkta blad och du kan skapa en mycket intressant julgran.
  8. Du kan fylla dem med vatten och använda dem som kylklampar när du går för picknick. Ta bort etiketter eller markera dem för att se till att din familj inte förväxla det med dricksvatten.

Massor av andra konstnärliga och funktionella hantverk kan göras av flaskor mineralvatten. Du måste helt enkelt vara kreativa, och göra så att du genomför avfallsminskning och göra din del i att rädda miljön.