E2r

Hur att attackera hushållens röran

Storstädning kan vara fruktansvärt för dig om du har en massa skräp i ditt hus. Varje år kan en massa saker ansamlas i huset, och de flesta av dem är saker som du egentligen inte har användning för. Det finns ett enkelt sätt kan du bli av med all röran utan betonar själv. Du måste attackera hushållet röran på ett organiserat sätt så att du inte kommer att ta lång tid för rengöring all röran i ditt hus.

Här är några användbara tips som du kan använda när du attackerar hushållens röran:

Hur att attackera hushållens röran. Rum för rum.
Hur att attackera hushållens röran. Rum för rum.

  • Rum för rum. Det är lämpligt att du bli av röran i ditt hus rum för rum. Genom att göra detta kommer du att koncentrera sig enbart på ett område av huset och det kommer också att vara snabbare att bli av röran när du arbetar på ett enda område först. I slutet av dagen, kommer du säkert minst en organiserad rum i ditt hus.
  • Material. Samla allt material som du behöver för din våren rengöring. Några av de användbara saker som du behöver är stora tomma lådor, markörer, en kvast, en trasa och soppåsar. Om det behövs, kan du använda en dammsugare. Märk de tomma rutor som "skräp", "lägga undan", "donera". Dessa är de tre rutorna där du kommer att segregera innehållet i rummet in.
  • Gå medurs. För att angripa röran på ett ordnat sätt, börja från rummet för dörren och gå medurs så att du inte missar någon plats i rummet. När du går längs, segregera röran i rutorna som du har och rengör ytorna när allt har rensats. Var noga med att få bort de objekt som du egentligen inte har användning för. Det är smart att donera eller bli av med de objekt som du inte har rörts på det gångna året. Om du inte älskar det objekt eller ha användning för det, borde det inte gå till "lägga undan" rutan.
  • Efter rengöring. När du redan har gått runt i rummet, kommer du se att du har mer utrymme för allt. Placera innehållet i "skräp" låda i papperskorgen och "donera" produkter i din lagring. Glöm inte att sopa golv och torka alla ytor innan du åtgärda objekten inuti "lägga undan" rutan i rummet.
  • Upprepa steg. Gör dessa steg för varje del av ditt hus och snart kommer du att märka att du har blivit av med alla röran och kan ha plats för allt. Du kan donera alla varor som du inte behöver i organisationer eller välgörenhetsorganisationer. På så sätt kommer du inte bara bli av med röran i ditt hus, men du kommer också att kunna hjälpa någon genom att donera en del av dina grejer.

Dessa är de tips som du kan använda när du attackerar röran i ditt hus. För att undvika all röran ansamlas, inte hålla objekt som du inte har användning för. Om du tränar detta, kommer du inte att göra storstädning så ofta. Dessutom kommer du att ha mer utrymme i ditt hus.