E2r

Hur att befria din gräset av fläckar hund urin

Dog urin innehåller kväve som orsakar bruna fläckar av dött gräs på din gräsmatta. En orörd gräsmatta kan vara din stolthet och glädje, och det är roligt för barn och hundar att springa och leka i trädgården. Men när din hund inte har rätt utbildning, kan det ta ett badrum läcka någonstans man vill och grönt gräs är en bra plats som någon att göra det. Om din gräsmatta är redan kraftigt gödslade betyder det att det nog är kväve under sod och ytterligare kväve från din hund kommer inte att gynna gräset. Ta en titt på tipsen nedan för att befria din gräset av fläckar hund urin.

Hur att befria din gräset av fläckar hund urin. Om din gräsmatta är planterad med Kentucky Bluegrass eller Bermuda gräs som är ganska känsliga för hund urin.
Hur att befria din gräset av fläckar hund urin. Om din gräsmatta är planterad med Kentucky Bluegrass eller Bermuda gräs som är ganska känsliga för hund urin.

  1. Om din hund har just kissat i en plats, omedelbart översvämma området med mycket vatten. Spolning kommer att försvaga koncentrerad urin och låta gräset att andas och bo grönt.
  2. Om din gräsmatta är planterad med Kentucky Bluegrass eller Bermuda gräs som är ganska känsliga för hund urin, köpa ett husdjur-urin neutraliserande spray. Ingredienserna i denna typ av produkt binda med kväveföreningar som finns i hund urin. Ett exempel på detta är Green-Um ® som har yucca växtextrakt nytta för gräsmattan och husdjur. Du kan även använda denna produkt på träd och buskar som har markerats med din hund som deras favorit badrum fläckar.
  3. Kontrollera din jord härdighet och vattenförhållanden och välja den mest lönsamma olika gräs som växer i ditt område. Engelskt rajgräs och ängssvingel är resistenta mot hund urin.
  4. Förbättra naturliga dräneringssystem för din gräsmatta genom att lägga gips till marken. Detta kommer att tillåta kvävet från hunden urin för att nå djupt ner i marken där den kan göra mindre skada. Vatten de områden som har drabbats generöst så att urinen kommer att genomföras tillsammans med vatten för att avlägsna spår av urin på gräset.
  5. Strö de bruna fläckarna med lite socker och vatten den lätt. Detta kommer att uppmuntra de daggmaskar att komma och lufta jorden, släpper det mesta av kvävet i luften.
  6. Efter att du har spolas den färska urinen med mycket vatten, tillsätt kompost eller matjord över fläcken. Detta kommer att uppmuntra nya gräset tillväxt och minimera de brända områdena. Ibland kan du behöva reseed om gräset är helt död i fläckar. Lägg gräsfrö till komposten eller matjorden och hålla din hund borta från dessa områden genom att uppföra ett tillfälligt staket.
  7. Överväg odla klöver istället för gräs på din gräsmatta. Anläggningen är mycket resistent mot hund urin än gräs och kommer inte bränna även när den utsätts för hund urin behandling. Håll det ständigt vattnas för att avlägsna urin lukt och stimulera tillväxt.
  8. Bygg en sandlåda i din trädgård speciellt för användning av vår hund. Detta fungerar väldigt mycket som en katt kattlådan. Träna din valp att använda sandlådan under potträning genom att valpen till lådan flera gånger om dagen och doppa sin bak i sanden.
  9. Uppföra trådburar runt dina växter och buskar för att hindra din hund från att nå och markera dem. Detta kommer att se till att dina växter kommer att förbli frisk, även med hundar runt.
  10. Ta din hund för långa promenader varje dag och uppmuntra den att göra sitt badrum rutin håll, bort från gräset.

Med lämpliga försiktighetsåtgärder för att förhindra att din hund från att bränna fläckar på gräs kommer att se till att din gräsmatta kommer att stanna så orörd som du vill att det ska vara. Vatten dina gräsmattor regelbundet och om möjligt installera rörelse-sensor vattensprinkler för att avskräcka hunden från att använda din gräsmatta som ett badrum.