E2r

Hur att bygga en snöslunga förgasare

En förgasare är alltid en mycket viktig mekanisk anordning i en massa förbränningsmotorer. Även förgasare är populära i motorfordon, har en snöslunga denna enhet samt om en lite mindre. Den snöslunga förgasaren fungerar precis lika och måste byggas på precis samma sätt. Här är en guide som hjälper dig i fall du behöver för att bygga din snöslunga förgasare:

Hur att bygga en snöslunga förgasare. Förbered al material du behöver för jobbet.
Hur att bygga en snöslunga förgasare. Förbered al material du behöver för jobbet.

  • Förbered al material du behöver för jobbet. Här är de saker du behöver i en ombyggnad av förgasare: luftfilter, fylld oljekanna, skruvmejsel, tråd skurborste, Philips skruvmejsel, stål vridbar skruv, stål bult, torr trasa, och skiftnyckel.
  • Ta förgasaren luftfiltret av enheten. Luftfiltret ligger precis vid den övre delen av snöslunga förgasaren. Ta av filtret med hjälp av en skruvmejsel, särskilt om den är rostig.
  • Rengör området där filtret togs bort. Få en stålborste och använda den för att skrubba det område där filtret togs. När detta är gjort, fast det nya filtret förgasare luft i sin rätta plats.
  • Gå chokespjället av förgasaren. Få en Philips skruvmejsel och använd det för att skruva av ventilen. Sedan, ta bort den gamla skruven från ventilen.
  • Applicera lite olja i chokeventilen. Få chokespjället och använd olja kan tillämpa lite olja runt området av skruven. När detta är gjort, fast den igen till sin plats i förgasaren med hjälp av en ny vridbar skruv. Var säker på att det chokeventilen roterar fritt när du har skruvat den i. Testa chokespjället för detta tillstånd genom att trycka på ventilen ett par gånger.
  • Gå till förgasaren är facket bränsletillförsel. Öppna facket och ta bort dess doseringsstav en skiftnyckel. Kassera bulten som håller stången till det mekaniska länksystemet.
  • Rengör förgasaren mekaniska spö mycket bra. Använd en torr trasa för att torka bort rester och olja från doseringsstången. Du kan även använda WD-40 för att lossa eventuella rester i staven. Bakpulver pulver kan också fungera som ett bra alternativ för WD-40.
  • Fäst stången till kopplingen igen. Använd en ny bult att sätta tillbaka doseringsstången topp till kopplingen. Använd en skiftnyckel för att hjälpa dig med denna process. Se också till att du använder en bult som är sex inches i längd.
  • Ta flottörventilen ut ur förgasaren. Skruva denna ventil med hjälp av en skiftnyckel. Det är alltid möjligt att det finns korrosion i fästarean. Om detta är fallet, rengör den med en torr trasa. Om korrosion är mycket allvarligt, måste du redan byta ut flottör ventilen.
  • Rengör bränsle munstycke på förgasaren. Rensa banan av munstycket till luftintaget området genom att skrubba den med en stålborste. Skrubba samt flottörventilen innan du kopplar in den igen till flottörhuset. Använd en skiftnyckel för att säkra den inuti förgasaren.


Ombyggnad av snöslunga förgasaren är inte en uppgift som kräver mycket av dig. Med dessa enkla steg kan du bygga om din förgasare och använda den för att hjälpa din snöslunga fungerar smidigt och perfekt igen.