E2r

Hur att dekorera ditt sovrum i högteknologiska stil

En högteknologisk stil sovrum är modern och samtida. Det är mest känt för sin underskattade elegans och är perfekt för människor som har en aktiv livsstil som inte vill ta itu med noga draperier och täppt möbler.

Hur att dekorera ditt sovrum i högteknologiska stil. Väggar, fönster och golv.
Hur att dekorera ditt sovrum i högteknologiska stil. Väggar, fönster och golv.

Är du trött på att titta på dina sickeningly-söta blommiga gardiner och sängöverkast? Är ditt rum ser typ av trånga med alla trä köksskåp och tabeller slut? Om så är fallet, då en minimalistisk inställning är bra sätt att gå. Läs vidare och ta reda på hur.

  • Välj färger. Pick-se-LMD strategi är en bra metod att börja med. Först plocka ett mönster att följa. Tänk "high-tech" och vad tänker du på? Elektronik, eller hur? Så varför inte du använda slanka linjer i din platt-TV som grund för ditt system. Hype det lite mer genom att få enkla och icke-kränkande färger som vitt eller grått. Dessa färger antyder av modern och nr-väsen urban arkitektur och kommer att fungera bra för din sovrummet.

    Nästa är att se tre nyanser i ljus, medium och mörka toner som kommer att gå tillsammans med din primära färger. Tredje steget tilldela färgerna i följande ordning: den ljusa färgen på dina väggar, medium för stora möbler och fönster och mörk nyans för de viktigaste bitarna.

  • Väggar, fönster och golv. Måla väggarna i en släpptes färg. När detta är gjort, lägga bitar som svart-vita fotografier av speciella familj och vänner i svarta ramar. Avstå dina gardiner och installera persienner för att ersätta dem i stället. För golv, se av mattor i en djärv färg.
  • Belysning och armaturer. Skapa ren och tilltalande utseende över hela rummet genom att välja lampor och även lågt hängande kristallkronor med lysrörslampor med krom eller glas montrar.
  • Möbler. Hitta en säng som är lågmäld och enkelt med en vanlig sänggavel målade i en färg som svart. För sängkläder, utnyttja lakan och örngott i ett enkelt mönster eller ett stänk färg, överväga att få något chockerande som eld-motor röd. För slutet tabeller och köksskåp, välj de som är enkla och laminerade i vitt eller svart akryl. Du kan också lägga till en soffa så länge det ser ut underskattade alltför mening, ingen Lacey kasta kuddar och utsmyckade täcken. Lägg bitar som du faktiskt kommer att använda. Tanken bakom högteknologiska-inspirerade rum är att använda sig av möbler så lite som möjligt för att minimera skräp och för att uppnå en nästan naken look.
  • Prylar och andra accenter. Ett sovrum inrett i högteknologiska stil kommer inte att vara högteknologiska utan elektroniska prylar runt. För denna utnyttjar moderna och glamoröst polerade prylar som en plattskärms-TV, en top-of-the-line laptop och en spelkonsol. Att visa upp din intellektuella sidan, sätta Parsons stil bokhylla för att hålla dina böcker.


Grattis

Grattis! Du har nu en högteknologisk sovrummet att fungera som din fristad från det liv och rörelse i stadslivet. Kom ihåg att ett högteknologiskt rum måste se obefläckad hela tiden så gör lite tid att hålla den obefläckade och spic-and-span. Lycklig slappa!