E2r

Hur att dekorera en festvåning

När du en fest i en festvåning

När du en fest i en festvåning, dekorera den kommer sannolikt falla i knät. Mycket sällan gör dekorera festvåning ledning plats för sina kunder. Även om detta låter dåliga nyheter, det är faktiskt något att vara glad över. Bara att vara i full kontroll över dekorationen är en stor fördel. Men hur ska du gå om att dekorera en festvåning? Lätt - lära sig ett och två från tipsen nedan.

  • Lär av ledningens politik. Du måste komma ihåg att även om du kallar skotten, förvaltningen fortfarande har att säga till om vad som är tillåtet och vad som inte är det. Så innan du planerar för dekorationer, se till att ledningens politik ganska är klart för dig. De varierar beroende, men många festlokaler tillåter inte kronblad, ballonger, paljetter, glitter, och ljus.
  • Tänk på ett tema. För att göra dekorera mycket lättare, är det bäst att följa ett tema. För bröllop, till exempel, kan du välja att ha en vintage bröllop, Hawaii bröllop eller en cowboy bröllop. För barnkalas, Disney och NASCAR teman är perfekt.
  • Skapa en dekoration diagram. Även om det inte krävs, kommer en dekoration diagram vara en god hjälp i dekorerar festvåning. På ett papper, rita en planritning och besluta om att placera bord och stolar, tårta bord, byte väska bord, gåva tabellen, DJ och musik område, dansgolv och buffé område (om det är en buffé part). Om du har en plattform eller en mini-steg, skissa scenografi. Sedan lista alla dekorer och förnödenheter parti som du behöver.
  • Förbered allt material och verktyg. Förväg, se till att samla skruvmejslar, spik, skruvar, hammare, saxar och band. Papper, spetsar och band bör pre-cut. Lägg allt i märkta lådor och containrar, så att du enkelt hittar leveranser. Förbered soppåsar också.
  • Dekorera varje bord. Först besluta om bordsdukar. Vita dukar används ofta, men du kan använda vilken färg så länge det matchar ditt färgschema. Om du vill lägga livet till varje tabell, gör mycket intressanta centerpieces. Till exempel kommer en skål med flytande silke blommor skapar en lugn atmosfär. Sällsynta blommor som vackert arrangerade i en bunt är också visuellt tilltalande. Lägg band och spetsar till centerpieces för att skapa ett elegant utseende.
  • H ave tak draperier. Dessa draperier bör också matcha ditt färgschema. Tygerna att använda måste vara mjuk, elegant och flyter. De kan ordnas efter ett mönster.
  • Ha en bild område. För en mer personlig vädjan, kan du också få en bild bord i ett område av festvåning. Helst ska den placeras nära ingången så att gästerna kan ta en titt när de kommer in. Täck bilden bordet med en fin, dekorerad tyg och linje upp med bilder av födelsedag firande, nygifta, eller hedersgäst. Se till att använda bildramar som kompletterar temat.


För att göra arbetet mycket enklare

Hur att dekorera en festvåning. Lär av ledningens politik.
Hur att dekorera en festvåning. Lär av ledningens politik.

För att göra arbetet mycket lättare, har ett team av kreativa och fyndiga människor. Tre till fem personer är nog, mer om festvåning är ganska stor. Bortsett från dekorerar plats bör dessa personer också ansvarig för rengöring av området före och efter händelsen.