E2r

Hur att dekorera en strand - tema sovrum

Oavsett om du är en strand älskare eller helt enkelt älskar lugn stranden skapar vända ditt sovrum till en strand flyktbilen Haven är lika roligt som att köra längs stranden. Kylningen atmosfär av färgerna, livet i dekorationer och soliga överklagande i sovrummet slappna alla din kropp och uppdatera ditt sinne. Och precis som blir ditt sovrum en bit av himlen. Undrar hur man gör? Här är vad du ska göra.

  • Samla massor av stranden minnen. Samla alla souvenirer du har på din strand semester. Vykort, snäckskal, hav klippor, sand och personliga bilder är bra att ha. Sätt vykort och foton i strand-tema ramar (förstora dem om du vill). Sedan hänga dem på väggen och sätta dem i viktiga områden. Den snäckskal och hav klippor kan rada upp ett skrivbord eller bord. Stranden sanden, under tiden, kan användas för att pryda dina andra tillbehör.
  • Använd blått och vitt överallt. Ta stranden vatten och himmel i ditt sovrum genom att färgerna blått och vitt i centrala delar och accenter i din design. Väggarna till exempel, kan målas i mycket ljusblått och skåpen i vitt. Gardiner och draperier kan också vara i mjuk vitt tyg prydd med levande blommor och stranden mönster. Vad du vill här är att få känslan av en strand blåsig eftermiddag, lugnt kyssa dig med en bris som gardinerna sveps in
  • Ta solen i. Naturligtvis vill du inte solen att lämnas ut, så försök att införliva gult i din inredning. En ram, t ex, kan målas i ljusa gula. En gul takfläkt kan också installeras, som genom sin position kan likna solen. Mattor kan också vara i gult.
  • Ta del av dina sängkläder. Det finns massor av alternativ för dina sängkläder. Du kan använda ett lakan i blått, vitt, gult, orange och grönt och toppa den med en färgkoordinerade överkast. Kuddarna bör också vara i matchande färger. Beroende på färgen på dina sängkläder bör kuddar vara en ton ljusare eller mörkare. Använd mjuka tyger för sängkläder och kuddar, så du kan känna blåsig lugn av stranden varje kväll. Om du vill driva denna dekoration projektet ytterligare, hänga en baldakin över sängen.
  • Ha en möbel makeover. Du behöver inte nödvändigtvis köpa nya möbler för din strand-tema sovrum. Du behöver bara fräscha upp dem som du redan har. För att få till stranden överklagandet, rentvå din möbler så de kommer idrotten en bambu-liknande vithet. Försök att slipa kanterna samt. Tanken här är att göra möbler objekt ser vädret slitna. Om du måste lägga möbler eller byta vissa poster, överväga att köpa bambu möbler eftersom de framkallar stranden vibe. Gå till sparsamhet butiker, försäljning garage eller begagnade butiker för billiga men funktionella möbler.


Och slutligen

Hur att dekorera en strand - tema sovrum. Samla massor av stranden minnen.
Hur att dekorera en strand - tema sovrum. Samla massor av stranden minnen.

Och slutligen, anser den plats dina möbler och dekorationer. De bör ligga i praktiska områden för att ge dig tillräckligt med utrymme att flytta runt. Undvik också overstuffing ditt sovrum. Om det ser trångt för dig, är det förmodligen.