E2r

Hur att dekorera en tonåring flicka bedrom

Teen flickor vill ha ett sovrum som speglar deras unika personlighet när de visar sin favorit ägodelar. Med kunskap om hennes intressen, favorit färger och stil, är det möjligt att dekorera en tonåring flicka sovrum och omvandla den till den väl inredda privat utrymme hon har alltid velat. En tonåring flicka sovrum bör också utformade och inredda för att göra henne att känna sig speciell, och detta kan uppnås med hjälp av följande steg och råd.

Steg 1

Tänk hennes input innan du dekorerar. Teen tjejer vet hur de vill inreda sitt sovrum, men inredningsidéer för tonåring flickor är inte alltid godkänns av föräldrarna. Istället för att motsätta en tonåring flicka inredningsidéer, är det viktigt att överväga sin insats. Om färgen hon vill för sovrum väggar är alldeles för ljus eller för fet för din smak, välja nyans hon föredrar i en ljusare nyans. Färgen hon vill kan införlivas med sovrummet tillbehör, och alla kommer att vara nöjda med resultatet. Du kan också använda färgen på hennes val att dekorera en accent väggen och måla eller papper kvarvarande väggar sovrum i en ljusare nyans.

Steg 2

Surfa på Internet för design stilar. Varje rum ska dekoreras med en viss stil i åtanke, och en tonåring flicka sovrum är inget undantag. Surfa på Internet för design stilar, och överväga styla din tonåring tjej föredrar för hennes sovrum. Har hon uppskattar modern design, eller har hon föredrar elegant cottage-stil utsmyckning? Veta designen hon föredrar hjälper dig dekorera din tonåring flickans sovrum på ett sätt som kommer att matcha hennes unika stil och personlighet.

Steg 3

Välj en primär färg innan du dekorerar. Besök en lokal färghandel eller hem förbättring återförsäljare för färgprover, och ta hem dem för att prova på din tonåring flickans sovrum. Har välja henne en färg som representerar stämningen hon vill förmedla. Svala sovrum färger är lugn och avkopplande och varma sovrum färger uppfriskande. När en primär färg väljs, dekorera med accenter och tillbehör som samordnar väl med sovrummet.

Steg 4

Välj accentfärger. Nästa steg är att välja accentfärger för din tonåring flickans sovrum. Till exempel, om hon valde puderrosa för en primär färg, välj en vacker grön nyans som accentfärg. Denna naturliga kombinationen är perfekt för en tonåring flicka sovrum inrett i ett blommigt tema. Om hon valde ljusblå som en primär färg, dekorera vidare med kakao bruna accenter. Denna färgkombination är mycket imponerande, och det är ett utmärkt val för en tonåring flicka sovrum. Accentfärger kan införlivas tillbehör såsom kuddar, behandlingar fönster, sängkläder och väggbonader.

Steg 5

Hur att dekorera en tonåring flicka bedrom. Tänk hennes input innan du dekorerar.
Hur att dekorera en tonåring flicka bedrom. Tänk hennes input innan du dekorerar.

Besluta om färg eller tapeter. Paint är ett utmärkt val när man beslutar om olika sätt att dekorera en tonåring flicka sovrum. Teen flickor ändra sig ofta, och vad de gillar i år de kanske inte gillar den nästa. Paint är lätt att täcka, och det är en av de billigaste sätten att dekorera och uppdatera ett sovrum. Tapeter är också ett utmärkt val när vi letar efter bra sätt att dekorera en tonåring flicka sovrum, men det är oftast dyrare än färg, och det kräver mer arbete. Om tapeten är vald, se till att det är något som din tonåring tjej kan leva med i minst två år.

Steg 6

Dekorera med nya sängkläder och tillbehör. Efter väggarna har målats eller tapetserade, är nästa steg att välja nya sängkläder. De flesta teen flickor har vuxit ur karaktär sängkläder. Dekorera sovrummet med enfärgad sängar som lätt kan accessorized. Med tillägg av accent kuddar i sängen ser ovanligt lyxigt och bekvämt. Bäst av allt, kommer säng golvbeläggningar går inte ur stil.

Steg 7

Välj väggdekor. Wall inredningen är en viktig faktor när man beslutar om olika sätt att dekorera en tonåring flicka sovrum, och speglar är viktiga. Dekorera en vägg med en vacker inramad spegel, och förvandla det till en brännpunkt med tillägg av lampetter ljus vägg. Dessa objekt hon vill behålla och hänga i sitt hem en dag.

Steg 8

Surfa på Internet för design stilar. Välj en primär färg innan du dekorerar.
Surfa på Internet för design stilar. Välj en primär färg innan du dekorerar.

Dekorera med ny belysning. En vanlig sovrummet armatur i mitten av rummet är praktiskt men tråkigt. Istället för en vanlig armatur med en vanlig vit eller klar glasskärm, välj en färgstark vikarier. När man beslutar att ändra eller ytterligare dekorera en fixtur takfläkt, leta efter färgglada ersättare glober. Dessutom ger en gammal lampa ett helt nytt utseende med en annan lampskärm. Dekorera en vanlig lampskärm med hundratals faux pärlor eller paljetter för en glittrande blick som tonåring flickans kärlek.

Steg 9

Välj fönster behandlingar. Nya fönster behandlingar är ett måste när du inreder en tonåring flicka sovrum. Tänk på färg och stil av sängkläder, och välj ultra cool fönster behandlingar som gör en dramatisk uttalande. För något riktigt unikt, väljer tre eller fler halsduk valenser i olika färger för varje fönster. Flätas samman dem på dekorativa hårdvara över fönstren. Prova olika sätt drapering och hängande valensema att komma med precis rätt sätt att dekorera fönstren och få en unik och imponerande utseende.

Steg 10

Dekorera med bekväma och färgglada kasta mattor. Om befintlig sovrum golv kan använda lite färg eller extra stil, överväga att lägga till nya kasta mattor. För något unikt att tonårstjejer absolut älskar, dekorera med extremt tjock fuskpäls kasta mattor för att slutföra utseende av sovrummet. De kommer att dölja eventuella brister i befintliga golv och ger golv med extra färg och struktur som den behöver.


Oavsett hur du väljer att dekorera din tonåring flickans sovrum, inkludera henne i att göra val samt vid avslutat arbete. Teen flickor tycker om att skapa och dekorera sina egna privata utrymme, och med lite hjälp, kommer den speciella teen flicka i ditt liv har sovrummet har hon alltid velat.