E2r

Hur att dekorera ett hem i sydvästra stil

Det är ett bra sätt att satsa på att dekorera ditt hem i enkla

Det är ett bra sätt att satsa på att dekorera ditt hem i enkla, traditionella och naturinspirerade sydvästra stil. Med ursprung från Native européer, den här typen av hem design lockar varje hem stylist och även enkla hemmafruarna att anpassa sina hem till att ha en varm och tillmötesgående atmosfär i sydvästra stil erbjudanden. Följ stegen nedan och vända även en liten bostad till ett hem-sweet-home längtade efter varje familjemedlem och besökare.

 • Välj en palett av färger och texturer som stöder öknar / naturinspirerade struktur. Du kan välja olika nyanser av blått, brunt eller lila för att måla din inredning. Du kan också blanda färger av kaktus grönt och använda neutrala färger om du vill behålla ditt hem enkelt och väl utformade. Elegant mättade eller ljusa färger är ett bra sätt att göra ditt första steg i att skapa en sydvästra känsla. Generellt sydvästra hus har kopiösa adobe väggar. Måla dem med nyanser av ljusa färger och lite av fasta sådana såsom ljust gul, mörkblå eller mörkbrun.
 • Konfigurera komplettera möbler. Förbered konst tyger som tavlor, stillbilder eller affischer blommor, berg och natur. Eftersom majoriteten av väggen färgen är ljus, kanske du vill leta efter armaturer som har ljusa accenter att framhäva hela rummet. Normalt när du hör av sydvästra stil, bergstoppar, öknar och kaktus är de som kommer i åtanke. Titta efter dessa typer av affischer eller tavlor att verkligen sätta fokus på den sydvästra designen. När du går in i ett hus med en sydvästra stil, kan du skilja enkelt den från andra typer av hem design. Nedan är några tips om att välja möbler i sydvästra stil.
   • Den Mexico Accent Rocking Chair. Detta sägs vara en av de bästa gungstolar någonsin skapats för en sydvästra hem stil. Det har magnifika detaljer nonchalera optimal hantverk. Det erbjuder den bästa komfort för användaren samt utsökt design för att inreda ditt hem.
   • Kuriosa eller skåp smycken. Leta efter skåp som är särskilt utformad för en sydvästra stil. Du kan söka efter olika mönster på Internet och få dem handgjorda. Den sydvästra stil är känd för sina betsfärger och gamla vintage förhållningssätt i ristningar och ytbehandlingar.
   • Soffbord och stolar. Leta efter ett soffbord och stolar i en vintage butik. Eller kan du helt enkelt ha din gamla bord skickas till en hantverkare för att anpassas på det sätt du vill.
   • Järn möbler. Svart färg samarbetar med Pima Burgundy är den perfekta färgen för järn möbler för att matcha med någon sydvästra möbler. Leta efter rektangulärt formade bistro bord och tyger köp med färgkombinationer nära den ursprungliga färgen på möblerna.
 • Inrätta balk strukturer i tak. Du kommer att märka i varje sydvästra stil-hus den unika taket. Det är en av de viktigaste ingredienserna i att dekorera ditt hus i sydvästra stil. Installera lätta och faux trä balkar i ditt tak för att avgränsa utrymmet i området. Detta är mycket effektivt för att dra folks uppmärksamhet uppåt och de har en chans att verkligen titta på den fantastiska utsikten över hela hemmet.
 • Uppmuntra interiör växter och tillbehör nära jorden och naturen. Ta känslan av öken och den turkosa himlen inne i ditt hem. Om du har dramatiska färger av jordiska toner och ljusa nyanser som du tycker är väldigt tveksamt att matchas, tänk om. Sydvästra stil stöder dessa typer av färger. Leta efter lång och smal öknen kaktus och placera dem i vissa hörn av huset.


Hur att dekorera ett hem i sydvästra stil. Välj en palett av färger och texturer som stöder öknar / naturinspirerade struktur.
Hur att dekorera ett hem i sydvästra stil. Välj en palett av färger och texturer som stöder öknar / naturinspirerade struktur.

Att dekorera ditt hem i sydvästra sättet kräver inte någon större arbete. Du kommer helt enkelt måste vara inspirerad av jord, natur och klassisk vintage kombineras ihop. Denna typ av hem design är verkligen inbjudande och ger en lugn och avslappnad bostad. Prova det och se skillnaden. Lycka till!