E2r

Hur att dekorera ett kök romantiskt

Slut på ställen att gå till för datum

Slut på ställen att gå till för datum? Varför inte bara bo i? Bara för att du har det hemma betyder inte att det måste vara något mindre romantiskt. En trevlig hemlagad mat är ett bra sätt att fira födelsedagar, Alla hjärtans dag, årsdagar och andra speciella tillfällen. Och den perfekta platsen att göra det på? Varför, kök förstås! Med rätt dekorationer och ändringar kan ditt kök vara så vacker och romantisk när de kommer. Här är hur man kan inreda ett kök romantiskt:

Hur att dekorera ett kök romantiskt. Använd rätt färgpalett.
Hur att dekorera ett kök romantiskt. Använd rätt färgpalett.

  • Middag för två. När du dekorera ditt kök, göra det så intim och romantisk som möjligt. Målet är att visa hur mycket kärlek och tillgivenhet du har för din partner. Går alla ut. Se till att du döljer skrymmande matberedare, barnens magneter på kylskåpet och rengör alla vinklar och vrår i rummet. Du vill göra rätt intryck på din dejt. Misslyckande är inte ett alternativ.
  • Vet din partner. Innan du börjar dekorera, se till att du vet din partners önskemål, gillar och ogillar. Du kan av misstag väljer fel blommor, färger och (viktigast) ingredienser. Detta naturligtvis går hand i hand med hur länge du har varit i relationen. Erfarna älskare borde veta bättre men om du just har börjat, kanske du vill hålla det lite enkelt och gå med mer traditionella dekorationer.
  • Använd rätt färgpalett. Massor av rött, rosa och vitt eller okej, eftersom de är de mest traditionella romantiska färger. Det är det okej att avvika om din dejt är en annan favorit färg som blå eller lila. Dekorera ditt kök med rätt färger hjälper sätta stämningen och behaga din dejt.
  • Gå med klassiker Släck taklampor och lampor och gå med ljus,. Den mjuka ljuset är perfekt för att skapa en romantisk atmosfär. Bli av gardiner och låta månskenet lysa igenom. Massor av blommor och hjärtan runt rummet är alltid stort och kommer att visa hur hängivna du var i omvandla rummet. Använd spets dukning och täcka köksskåp med silke.
  • Engagera de andra sinnena Dekorera ett kök romantiskt inte alla måste vara om vad du ser,. Också involverar andra sinnen. Doftande blommor och doftljus kommer kittla din dag näsa och ge henne en bra känsla om natten. Romantiska ljud från en akustisk gitarr eller fiol är alltid perfekt för romantiska kvällar. Inrätta ett ljudsystem för att spela alla dina partners favorit kärlekssånger. Slutligen lägger rosenblad på golvet (se upp för törnen) så att hon kan gå på dem och känna deras mjukhet under hennes fötter. Naturligtvis se till att maten smakar bra också.


Om du letar efter en romantisk kväll med en speciell person

Om du letar efter en romantisk kväll med en speciell person, behöver du inte gå till en dyr restaurang. Vistas i en trevlig förändring av takt och kan fortfarande vara mysigt, intim och romantisk om du vet hur man ställer in rätt stämning. Dekorera ditt kök romantiskt för en oförglömlig dag.