E2r

Hur att dekorera med affischer

Konst kan vara ett utmärkt sätt att krydda upp ditt rum och ge liv åt en annars tråkig och grå miljö. Du kan enkelt lägga konsten till alla rum i ditt hus genom att bifoga affischer, vare sig inramade eller på egen hand. Dessa är billiga, och är relativt lätt att hitta.

Vad du behöver

 • Planscher
 • Ramar
 • TEJP
 • Wall krokar eller självhäftande krokar

Vad man ska göra Kontrollera hur mycket utrymme du har

Hur att dekorera med affischer. Kontrollera hur mycket utrymme du har.
Hur att dekorera med affischer. Kontrollera hur mycket utrymme du har.

Vad man ska göra

 • Kontrollera hur mycket utrymme du har. Du kan använda affischer för att dekorera ditt rum eller kontor om du har tillräckligt yta på dina väggar. Du kan rita en enkel karta över ditt kontor eller rum utrymme, med mätningar, så att du kan uppskatta storleken på affischerna du kommer att lägga upp. Dessa kan vara grupper av små affischer eller helt enkelt en eller två affischer. Inkludera mätningar av din befintliga möbler eller om du har befintliga vägg dekoration eller accenter.
 • Affischer kan användas antingen till färg-koordinat eller accent din befintliga väggen design och inredning. Besluta om färgschema för dina affischer, så du kan välja därefter. Dessutom kan du välja att ställa in ett tema för ditt rum. Till exempel kan du placera affischer av en marinmålning i en wrap-around mode. Detta kommer att bidra till att öppna eller lysa upp ett fönsterlöst rum.
 • Källa dina affischer. Du kan hitta affischer från många ställen, bland annat loppmarknader, online auktionssajter, och även bokhandlar. Vissa affischer är även nyhet objekt som du kan få från teatrar och film distributionsföretag, om filmaffischer är intressant för dig.
 • Rama affischerna. När du har valt dina affischer, kan du ta dem till en specialitet butik som erbjuder inramning av bilder och affischer. Om under en budget, kan du söka efter inramning material på ett varuhus eller en pappershandel historia. Du bör gå för identiska ramar om du gruppera flera affischer tillsammans.
 • Häng affischerna. De flesta ramar har fästen för upphängning på spikar eller självhäftande krokar. Dessa är oftast tillräckligt lätt för att hängas från en enda bild spik. Se till att du please naglarna på en väggregel. Se till att affischer är i rätt linje. Om affischer är annorlunda storlek, kan du sprida sin höjd, så att du inte behöver se till att de är alla på samma nivå.
 • När du är dekorera ovanför en soffa eller annan möbel, se till att lämna ett utrymme mellan botten affischen. Minst sex inches kommer att göra.
 • Du kan ändra din affisch inredning så ofta som du vill. De är billiga nog att du kan köpa en ny uppsättning när inspirationen träffar. Du kan ha affischerna på säsongsbasis, och du kan enkelt göra ett hem makeover genom att ändra dina affischer. Du kan också överväga att ändra dina affischer samtidigt som du ändrar dina sängkläder eller dina kasta örngott.


Några tips
Försök att samordna färgerna på dina affischer och rummet. Du kan göra det med en matchande färgskala. Till exempel, om ditt rum är blå, kan du välja färger som smälter in väl. Eller så kan du använda en kontrasterande färg som ger accent till din vägg.