E2r

Hur att dekorera med plädar

Plaid är ett intressant motiv att dekorera med

Plaid är ett intressant motiv att dekorera med. Pläd väcker ett land känner till den. Det är som att bära en rutig skjorta eller jacka, men anta mönstret på ett rum, möbler eller objekt. Du kan använda pläd att dekorera ge ditt rum eller dina tillbehör en känsla av landet. Du behöver inte ens spendera en massa pengar att göra det.

Vad du behöver

  • Leta efter en pläd mönster eller material som du väljer. Till exempel, kan dessa vara i blått och gult eller rött och grönt. Du kan hitta en mängd olika färgkombinationer, och det kommer att vara upp till dig och dina önskemål.
  • Leta efter ett material du kan täcka med rutigt. Till exempel, kan en gammal kudde lätt täckas med rutigt tyg. Du kan även hitta rutiga tyger från runt ditt hus som du kan återanvända. Detta kan inkludera gamla bitar av kläder, Tapestry, och liknande. Annars kan du köpa pläd från en butik som specialiserat sig på tyger.

Hur att dekorera med plädar. Leta efter en pläd mönster eller material som du väljer.
Hur att dekorera med plädar. Leta efter en pläd mönster eller material som du väljer.

Hur man gör det

  • Ett sätt på vilket du kan dekorera med plädar är att använda det i dina draperier. Du kan använda en enfärgad väv för dina gardiner. Du kan sedan accentuera detta med rutigt tyg med samma färg som accent i valens.
  • Ett annat sätt att dekorera med pläd tyger är genom att täcka en lampskärm med rutiga. Ta bort lampans skugga och klipp ut rutigt tyg som passar exakt på skuggan materialet. Du kan sy detta på, eller använda lim för att fästa pläd. Detta kommer att ge dig en stor effekt när du lyser upp skuggan från insidan.
  • Du kan också decoupage plattor med samma rutigt tyg. Du kan också söka efter papperslappar i pläd mönster. Du kan visa dessa plåtar på en hylla eller ett sidobord.
  • Du kan också decoupage en liten burk eller glasbit med rutigt. Detta kan användas som en ljusstake, där du kan placera en doftljus. Placera dessa på en piedestal eller hylla. Du kan även använda en svart duk för att linda runt pläd med, så du kan hänga den på väggen.
  • Accent din soffa med kuddar i pläd överdrag. Du kan ha detta i olika färger och färgkombinationer för ökad effekt.
  • Lägg pläd accenter till ditt kök genom att lägga till en pläd mugg eller stötta en pläd platta på ett staffli. Du kan också gå för pläd cookie burkar, skålar socker och blomvaser.
  • Lägg blommor till dina rutiga blomvaser och ställ dem vid fönstret för extra effekt. Du kan också använda pläd som din kökets draperier.


Några tips
Plaid är bra att använda när det berömmer befintliga inredningen i ditt hus också. Plaid arbetar med hem som har mycket trä. Till exempel stuga-typ hem lätt accentueras med rutigt. Rustik trä byggda hem kommer också att arbeta mycket med rutigt.