E2r

Hur att dekorera med speglar

Speglar, eller ser-glas som de gamla folk kallar det, är bland de äldsta dekorationer av människan. Speglar är kända för att användas inte bara för fåfänga ändamål utan också för dess dekorativa värde. Ett litet utrymme kunde göras för att se bredare genom att placera speglar på rätt ställen. På grund av dess förmåga att reflektera ljus, kunde speglar göra rum och korridorer i huset ser väl upplyst även i ett rum med dålig naturligt ljus. Det kan också framhäva olika delar av huset, och göra ett målat rum look full av färg.

Stora oinramade speglar

En stor spegel är bäst användas för att framhäva stor vägg och hålla den från att titta karga. Det skapar en illusion av rymd, vilket gör området ser bredare och rymligare. Detta kan göras genom att mäta det område som du valde att hänga spegeln. Markera mitten och placera en krok (antingen en j-krok, dubbel J-krok, eller rodnad krok). Häng inramad spegel på kroken, och se till att spegeln är välplacerade och inte oregelbunden. Detta kommer att hjälpa rummet ser större och väl belyst.

Runda inramade speglar

Enligt den kinesiska Feng Shui, kan speglar hindra onda andar från att komma in i huset. Man kan placera en medelstor rund inramad spegel innanför husets ytterdörr. Detta skulle inte bara hjälpa avvärja onda enheter men också fungera som en effektiv hushåll dekoration.

Långa rektangulära speglar

Om huset har en hall som kan verka nakna, kan en lång rektangulär spegel bidra till att göra hallen ser rymligare eftersom speglarna har en fördubbling effekt.

Speglade tabeller

Hur att dekorera med speglar. Stora oinramade speglar.
Hur att dekorera med speglar. Stora oinramade speglar.

Klara eller ens tonade speglar kunde göra en enkel soffbord ser elegant. Det skulle kunna fungera som en bricka för parfymer, smycken och doftljus. Se ett tjockt skikt av spegeln används för att hindra den från att bryta.

Fåfänga sjunka speglar

Fåfänga sjunka Speglar är bland de mest använda spegel i hushållet. Att sätta en twist, vrid en enkel runda, rektangulära, eller oregelbunden formad spegel i en extra speciell handfat spegel antingen genom målning på kanterna av fåfänga sjunka spegel av inrama den med en guldram.

Fokusområde speglar

Kan det vara stor rund spegel, oval eller rektangulär, om den placeras i ett centralt område, kunde verkligen få fram skönheten i fasaden. Se bara till att formen på spegeln kompletterar och smälter väl med andra armaturer.

Runda inramade speglar. Långa rektangulära speglar.
Runda inramade speglar. Långa rektangulära speglar.

Oregelbunden form speglar

Om du är en person med en unik känsla för stil, kunde en oregelbunden formad spegel hjälpa accentuera din stil föredrar. Vissa detaljistenheter speglar har oregelbundna eller avant-garde utseende. Hängning denna spegel i ditt mest önskade platsen och se omedelbar skillnad det skulle göra.

Dölja ofullkomligheter

Speglar kan användas inte bara för att framhäva skönheten i ditt hem, men också dölja brister såsom vägg sprickor och hål. Placera en spegel av lämplig storlek över en bristfällig område kunde omedelbart lösa problemet, men inte permanent.

Oavsett om det är runda, rektangel, oregelbunden eller om det är inramat ram-mindre, speglar verkligen fungera som stapelvara inredning. Med sin förmåga att lätta ett rum, slår en minut området till en mer rymliga, eller bara dess förmåga att visa hem-ägarens konstnärliga sida, kan speglar förvandla en enkel plats i ett elegant rum.