E2r

Hur att fylla ditt hus sidospår för målning

Grundning ditt hus sidospår för målning är ett bra sätt att säkerställa att färgen varar i åratal. Vissa husägare som vill spara tenderar att förbise detta steg. Däremot kommer de sannolikt att sluta spendera mer i framtiden. Utan priming huset ytterväggar, får problem som vattenläckage, skadedjur, och rost orsaka nytt skikt av färg att blekna eller flake långt innan dess avsedda utgångsdatum. Efter dessa åtgärder kommer att säkerställa att du undviker dessa problem genom korrekt priming ditt hus sidospår för målning.

  1. Rengör utsidan av ditt hus. Ge ditt hus en fin ren bad är den första av arbetsplanen. Du kan använda din mopp pålitliga hushåll och disk lösning. Du kan välja att använda en högtryckstvätt för att få jobbet gjort snabbare. Bara se till att uppmärksamma där du pekar högtryckstvätten och undvika träribbor, ventiler och liknande. Du vill inte ditt hus till översvämning inne, eller hur?
  2. Inspektera huset rangerbangård för skador. När huset exteriör är ren, då du nu korrekt kan bedöma dess skick. Håll utkik efter skumpa måla fläckar. Detta kan ha orsakats av felaktig målningstekniker eller vattenläckage. Om läckande vatten är orsaken, så kolla rören. Pinpoint fläckar som har sprickor också. Den vanligaste boven för sådana problem till huset sidospår kan vara skador på virket själv. Om så är fallet, sedan avgöra om utbytet är nödvändig. Sprickor på färgen kan också bero på insektsangrepp. För att korrekt fastställa detta, knacka på trä och kolla om du hör okaraktäristiskt skrikande eller ilande ljud. Om du gör meningen att träet är angripet, då kan du behöva anlita en skadedjursbekämpare först ta itu med problemet.
  3. Dra av den gamla färgskikt. Det finns många tekniker som används för att ta bort lös färg så att den nya pälsen kommer säkert obligation på ytan. Du kan använda en metall skrapa för att utföra denna uppgift. Se till att bära mask och skyddsglasögon när du väljer denna teknik för att undvika att andas in och få torkade upp färgen på dina ögon. Om du vill, kan du hyra ut en värme pistol. Detta används för att spränga uppvärmd luft till färgen så att den lätt kan skalas av sidospår. Med hjälp av en värmepistol eliminerar färgen damm i processen trots att hyra ut och använda någon kan vara något dyrare. Använd sandpapper för att jämna ut ytan av huset exteriör. Om det finns sprickor och öppningar, såsom spik hål, då du kommer att behöva för att täcka upp dem med täta. Undvik att använda silikonbaserade täta eftersom det inte kan målas på.

Hur att fylla ditt hus sidospår för målning. Rengör utsidan av ditt hus.
Hur att fylla ditt hus sidospår för målning. Rengör utsidan av ditt hus.

Vissa primers inte bond väl med andra petroleumprodukter så se till att välja en grundfärg som rekommenderas för ditt val av färg. Normalt är endast ett lager primer är nödvändig för en målning jobb. Men för att vara säker, läs etiketterna för att säkerställa en bra målning jobb.