E2r

Hur att hänga ett rådjur dölja på väggen

Deer hudar har en lång historia av att användas i hela olika regioner. Native européer har använt materialet för kläder och husrum. Idag är fler och fler människor som har en förkärlek för den rustika sätta dem på sina väggar som inredning. Rådjur päls eller skinn kan framställas enkelt om du är en jägare. Du behöver bara ta bort huden från kroppen av rådjur du sköt och ta bort så mycket fett och kött som du kan. Torka på ett ark av lutande plywood genom att ett skikt av salt på undersidan. Låt det torka i en dag och ta bort saltet och upprepa proceduren för en andra eller tredje gång. Rengör och bota med en tvätt booster som 20 Mule Team Borax. Ställ i solen för att torka och LUKTFRI. Om du inte är alltför angelägna om att göra det, bara köpa från en jägare eller en konservator.

Hur att hänga ett rådjur dölja på väggen. Placera hål eller slitsar på kanten av rådjur skinn.
Hur att hänga ett rådjur dölja på väggen. Placera hål eller slitsar på kanten av rådjur skinn.

  • Placera hål eller slitsar på kanten av rådjur skinn. Du kan använda en stor nål för att göra detta eller ens en sax eller din brukskniv. Gör lika avstånd mellan hålen eller slitsarna. Du kan placera fyra pinnar av trä för att bilda en ram för en mer rustik, utomhus titta.
  • Placera ramen på marken med din deer hide spridda i den. Knyt en lång snöre ovanpå ramen insatsen den översta hålet på kära päls. Säkra den på ramen genom looping strängen ett par inches till höger om den position där du startade. Upprepa processen tills du är klar säkra den till det sista hålet. Du behöver sträcka ut det längs vägen för att undvika veck i dina rådjur dölja.
  • Använd två krokar att hänga din ram på väggen. Mät längden på ramen och subtrahera 4 inches (för att ge ett par inches av utrymme på varje sida).
  • Hitta en plats på väggen där du vill hänga rådjur dölja. Välj en tom vägg om det är möjligt. Det är upp till dig där du vill ha den, men du kan prova att placera den på olika områden tills du hittar en lämplig plats att hänga den på.
  • Markera väggen där du placerar skruvarna med en penna.
  • Borra hål på det markerade området. Se till att hålen är mindre än din gängor. Med hjälp av dina händer, manuellt fästa krokarna genom att dra åt den över hålen.
  • Häng ramen på krokarna.


Med rådjur dölja nu att beskåda

Med rådjur dölja nu på displayen, behöver du bara behålla den genom att regelbundet rengöra den. Du kan använda ett vakuum för att avlägsna damm och undvika att bygga upp. Du kan också använda en dammvippa för att ta bort damm dagligen. Lätt sandskädda med myggmedel undvika insekter från grävande och förstöra den. För att undvika fläckar, kan du använda ett tyg beskyddare. Livslängden för dina rådjur dölja bestäms av hur ren du är med det. Det kan ge att vara ett bra alternativ till väggmålningar och även ett bra samtal bit under partier.