E2r

Hur att hitta antika hårdvara

De flesta människor går på jakt efter antika maskinvara av två anledningar: för att ersätta ett befintligt element på en bit av antika möbler, eller för att ändra utseendet på en samtida pjäs av inredning genom att ersätta befintlig hårdvara med antik hårdvara. Många människor i själva verket föredrar antik hårdvara på grund av de material som används i dess konstruktion, dess ofta invecklade design och unik tillverkning som har en hållbarhet och skönhet som överträffar dagens hårdvara fixturer.

Hur att hitta antika hårdvara.
Hur att hitta antika hårdvara.

Den kategori av antika hårdvara kör allt från art deco låda drar i mässing och gjutjärn och tydliga dörrhandtag glas till unika dörr knockers och gångjärn skåp som ser ut som konstverk i sig själva. Bland de mer unika och svåra att hitta antika hårdvara bitar inkluderar handdukshängare, krokar päls och gamla nyckelhål plattor. Där kan du gå för att hitta ett bra utbud av antika hårdvara i din prisklass?

Det bästa stället att börja är loppmarknader och privata försäljning egendom i ditt område, där du kan köpa enskilda småsaker av hårdvara om du letar efter bara en eller två stycken. Loppmarknader och försäljning egendom är också bra för att hitta möbler som kan vara i dåligt skick, men värt priset för bärgningen av befintlig maskinvara.

En annan bra resurs för dem som söker antik hårdvara är arkitektoniska bärgning butiker i ditt område. Det är företag som är specialiserade på att riva ner gamla fastigheter för renovering eller nybyggnation, men som håller ett lager av bärgade delar och bitar från tår-ner som kan omfatta bara de bitar av hårdvara du söker.

Hur att hitta antika hårdvara.
Hur att hitta antika hårdvara.

Glöm inte att kolla din lokala järnaffär för att se om de kanske har några vintage hårdvara bitar samlar damm någonstans i förvaring. Du kan också sätta upp ett meddelande på en community anslagstavla om du söker efter antika hårdvara från en viss epok, såsom det sena 19-talet eller mitten av århundradet moderna.

Begagnade möbler butiker erbjuder ofta bra priser på skåp och andra möbler som innehåller antika hårdvara värd bärgning av dessa bitar. Kontrollera internet auktion webbplatser samt om du söker efter specifika delar eller bara letar efter några design idéer om vad för slags antik hårdvara finns att ändra utseendet på din nuvarande inredning.

Inse att hitta en komplett uppsättning av låda drar eller gångjärn som matchar exakt kan göra din antika hårdvara hitta lite dyrare men värdefullt. Många som börjar att hitta antika hårdvara upptäcka att skattjakten för att söka efter dessa vackert utformade bitar är en rolig och givande tidsfördriv.