E2r

Hur att hitta personlig förvaring

Att hitta tillräckligt med utrymme för att lagra tillhörigheter är en utmaning för många på en gång eller annan. Kreativa lösningar kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt tillgängliga lagringsutrymme, samt re-purposing andra områden för lagring samt.

De med små kök kan dra nytta av att hänga kastruller och pannor från taket med hjälp av en ampel-rack. Detta rensar upp extra skåp för livsmedel eller maträtter. Utnyttja ryggen på skåpdörrarna. Krokar kan hålla mätning koppar och skedar, och tråd rack rymmer kryddor och andra bakning förnödenheter. Insidan av en skafferidörren är en särskilt användbar plats för denna typ av rack. Köp tråd rack som sitter inuti skåp för att skapa extra hyllor - du skulle bli förvånad över hur mycket mer du kan få plats i ett skåp här sättet.

Hur att hitta personlig förvaring. Tomma väggar kan omvandlas till ovärderlig lagringsutrymme.
Hur att hitta personlig förvaring. Tomma väggar kan omvandlas till ovärderlig lagringsutrymme.

Baksidan av badrum dörren är en annan stor utrymme som inte förbrukas. Installera en over-the-door handdukshängare eller bin för att hålla toalettartiklar. Sätt upp krokar på väggarna för att hänga slag torkar, locktänger och strykjärn när de inte är i bruk. Om du har lite extra golvyta, fyller en korg med uppvikta handdukar. Det är visuellt tilltalande och frigör massor av utrymme i linneskåp.

Tomma väggar kan omvandlas till ovärderlig lagringsutrymme

Tomma väggar kan omvandlas till ovärderlig lagringsutrymme. Installera hyllor var du kan. Finns det utrymme ovanför din diskbänk? Badrum sink? Tvättmaskin och torktumlare? Lagra objekt på hyllorna rensar upp värdefullt mot rymden. För säkerhets skull, kom ihåg att alltid använda en stud finder när man installerar hyllor att lokalisera både reglar och elledningar dolda bakom murar.

Inte tillräckligt med garderobsutrymme

Inte tillräckligt med garderobsutrymme? Köp en extra stav duschdraperi och installera den i en garderob halvvägs. Du har nu dubbelt utrymme för att hänga kläder. Du kan också skapa fler hyllor över översta hyllan i en garderob, där det finns oftast utrymme upp till taket. Detta kan vara ett bra ställe att förvara saker du bara behöver komma en gång om året, såsom julpynt.

Försumma inte utrymmet under sängar och soffor

Inte tillräckligt med garderobsutrymme. Försumma inte utrymmet under sängar och soffor.
Inte tillräckligt med garderobsutrymme. Försumma inte utrymmet under sängar och soffor.

Försumma inte utrymmet under sängar och soffor. Inköp containrar som glider under sängen för att lagra lågsäsong kläder eller andra föremål. Space-sparare väskor som du kan sug ut luften är en bra idé för extra lakan eller filtar, och här glider lätt under många soffor eller soffor. Om du har mer sängkläder eller filtar du bara inte kan hitta utrymme för, förvara dem under madrassen covers på sängar.

En rörig garage kan vinna mycket genom att sätta en bricka på väggen. Det kan hålla små verktyg, krattor, spadar och andra objekt för att rensa upp hyllorna eller golv i ditt garage. Cykelställ kan använda sig av en annan vägg, använder annars försummade utrymme och förvaring cyklar mer kompakt.