E2r

Hur att hyra förvaringsutrymme

Lagringsenhet lägenheter är en idealisk lösning för personer som söker långsiktiga eller tillfällig förvaringslösningar. Oavsett om du behöver för att hitta en plats att lagra överskottet spill från familjens hem eller om du behöver en plats att flytta dina tillhörigheter när du flyttar, reser, eller söka bostad någon annanstans, fördelarna med att hålla dina ägodelar i en trygg och säker miljö är skiftande - så länge du väljer en hyra anläggning eller enhet som uppfyller alla dina lagringsbehov.

Steg 1

Bestäm din hyra förvaringsenhet måsten. Det finns tre primära överväganden när beslut fattas om att lagra dina personliga tillhörigheter: säkerhet, läge och tillgänglighet.

Hur att hyra förvaringsutrymme. Bestäm din hyra förvaringsenhet måsten.
Hur att hyra förvaringsutrymme. Bestäm din hyra förvaringsenhet måsten.

  • Av dessa är säkerheten det viktigaste. Trots allt, om din egendom inte kommer att hållas säker, kan man lika gärna bara lagra dina saker på din gräsmatta! Beroende på vad du lagrar, kan du välja mellan en enkel, osäkrad byggnad eller en ständigt övervakas, hög säkerhetsnivå. De flesta förvaringsenhet anläggningar hamnar någonstans mitt emellan dessa två ytterligheter, som erbjuder varierande alternativ i säkra staket omkrets, larmsystem, koder för inresa, och bra belysning för användning nattetid.
  • Platsen är en viktig faktor i valet av en anläggning lagringsenhet, eftersom det gäller säkerheten på enheten, liksom den enkla användningen. Till exempel kan en lagringsenhet i en välskött, förortsområde erbjuder mindre chans för inbrott än en urban, mycket kommersiell anläggning, men det kan vara svårare att få till om du inte bor i området. Om du bara lagra säsongsbetonade varor eller overflow från ditt hem garderober, kan detta innebära flera månatliga resor till lagringsenheten, som, om du bor långt borta, kan bli ganska en börda.
  • Naturligtvis kommer den bästa platsen i världen betyder inte mycket om du har begränsad tillgång till din förvaringsenhet hyra. Vissa anläggningar erbjuder begränsade, dagtid eller kräva dig att gå igenom flera säkerhetskontroller innan du kan komma till din förvaringsenhet. Även om detta kan erbjuda en högre skyddsnivå i form av potentiella stöld, kan det snabbt bli en börda att helt enkelt komma till de varor som redan tillhör dig.

Steg 2

Överväga ytterligare funktioner förvaringsenhet. Dina specifika behov kommer också att diktera vilken typ av hyra förvaringsenhet du överväga. Beroende på hur lång tid du behöver för din lagring hyra och hur många objekt kommer att hållas inne, måste du vara uppmärksam på kostnad och storlek faktorer.

  • Storlek och form kommer att diktera den mängd varor som du kan lagra. Till exempel kan ett stort men lågt i tak hyra anläggningen innehåller faktiskt mindre faktiskt utrymme än en mindre, långe, så du kan inte basera ditt beslut på ytor ensam. Bredden på posten är också viktigt, eftersom det kommer att diktera den lätthet med vilken du kan stapla tillhörigheter och hur du kommer åt dem senare.
  • Hyreskostnader och avgifter är lika viktiga. De flesta förvaringsenhet anläggningar erbjuder månatliga priser, med eventuell behandling eller kreditkort avgifter check up front. Se till att du förstår alla kostnader i förväg, och var inte rädd för att förhandla om en bättre affär. I själva verket, många lagring enhet uthyrningsföretag erbjuder en rabatt om du betalar i förskott eller säkra dina månatliga betalningar med kreditkort.
  • Lease krav kommer att diktera villkoren i ditt avtal om lagring. För att få ett rabatterat pris, har du ofta att teckna en sex-månaders eller längre hyresavtal. Väg kostnaderna för din hyra för hela leasingperioden snarare än på en månad-för-månad basis, eftersom du kan finna det billigare att betala mer varje månad för privilegiet att säga upp avtalet när som helst.
  • Icke-betalning konsekvenser är en av de mest förbisedda aspekterna av att hyra en lagringsanläggning, men de är också några av de viktigaste. De flesta lagringsenheter har en klausul som ger dem rätt att sälja dina ägodelar om du inte betalar inom en viss tidsram. Andra please bara på förseningsavgifter. Förstå dina rättigheter och vad som händer om du inte betalar för att undvika problem senare på vägen.
  • Bonus funktioner bör också spela en roll för att bestämma din hyra val. Många anläggningar erbjuder gratis användning av deras rörliga lastbilar, optioner försäkringar i händelse av stöld eller skada, eller förpackning leveranser. Om du kan få någon av dessa saker på köpet, kan du i slutändan får en mycket bättre affär!

Steg 3

Steg 1. Naturligtvis.
Steg 1. Naturligtvis.

Lita på din gut. Oavsett varför du funderar på att hyra en förvaringsenhet, din personliga säkerhet och säkerheten för dina ägodelar är de viktigaste faktorerna att tänka på. Även storlek, tillgänglighet, och de stora inflyttning förmåner är ett bra försäljningsargument för nästan alla förvaringsutrymmen, är den nedersta raden för att se till att du mår bra om ditt val. Genom att välja en lagringsenhet hyra företag du litar på, kommer du vara lättare att veta att dina ägodelar tas om hand - även när de inte är i bruk.