E2r

Hur att hyra möbler

Kanske du spenderar ett år att studera av staten eller kanske din fru precis sparkade ut dig. Oavsett anledning, ibland behöver möbler snabbt och inte har tid, resurser eller lust att köpa den eller flytta dina gamla möbler till din nya plats. Det är då det är dags att hyra möbler, och tack och lov, det finns snygga, bekväma möbler som finns på ett hyran.

Hur att hyra möbler. Variabla leasingperioden alternativ.
Hur att hyra möbler. Variabla leasingperioden alternativ.

Håll dessa tips i åtanke om hur man hyra möbler:

  1. Kategorier. Bläddra efter möbler på nätet efter kategori, såsom typ av möbler, dvs sängar, köksskåp, bord, eller rummet möblerna är för, dvs hemmakontor, matsal, och så vidare.
  2. Paketerbjudanden. Ibland kan du hitta paketlösningar som en en-rumslägenhet paket, säng och bad paket, kök paket, eller underhållning paket. Paket tenderar att spara pengar när du hyr flera möbler på en gång, men inte äventyra din goda smak för minskningen i pris. När allt kommer du att få se de möbler du hyr varje dag, och att känna sig bekväm i din nya bostad, men du vill njuta av det.
  3. Variabla leasingperioden alternativ. Leasing finns i en mängd av termer, både på lång och kort sikt. Det finns hyra till egna program som gör att du kan äga möblerna efter en överenskommen tid och i tid betalningar. Eller det finns kortsiktiga kontrakt som tillåter dig att hyra möbler för en minsta hyrestid. Självklart måste du förstå dessa villkor och läsa ditt avtal noga innan du skriver.
  4. You name it, kan du hyra det. Kom ihåg att du kan hyra inte bara möbler utan även vitvaror, elektronik, belysning, och husgeråd. Du kan hyra allt från dina lakan till din bestick om du så önskar.
  5. Staging. Vissa möbler uthyrningsfirmor erbjuder också home staging. Du har säkert hört talas om hur iscensättning används för att sälja fastigheter, men home staging är inte för syns bara. Genom att uppmärksamma trafikmönster, rum geometri och inredning, kan ett hem stager hjälper dig både att välja rätt möbler och placera det väl så att din nya möbler skapar stämning (chick magnet?) Du önskar.
  6. Leverans. Det finns många företag där ute som konkurrerar om din verksamhet och de vet att du vill att dina möbler igår. Räkna leverans att vara snabb, ibland så snart som inom 24 timmar.
  7. Vidga dina vyer. Passa på att prova något som du kan vara tveksam till att åta sig att köpa, men är villig att prova för ett par månader. Njut av möjligheten att vidga dina vyer och experimentera. Om du växte upp barock men har en modernistisk gömmer inne, kanske det finns en Eames-alike där ute som du kan hyra, och släppa loss din inre midcentury modernistiska. Du kommer inte veta förrän du försöker.


Och kom ihåg att du alltid kan köpa möbler som har hyrts ut till stora besparingar när hyresavtalen är upp. De flesta möbler uthyrningsverksamheten har butiker där de säljer tidigare leasade inventarier till drastiskt reducerade priser. Lycka hyra dina möbler. Kom ihåg att ha kul!