E2r

Hur att inreda ditt hem

Ditt hem är din stolthet och glädje och materialet bevis för ditt hårda arbete. Det bör därför spegla din personlighet och smak och vara en plats som du kan känna sig avslappnad efter en lång dag på jobbet. När det gäller att dekorera ditt hem, det finns många saker att tänka på. Inte bara gå ut och köpa vad fångar ditt infall. Ta det långsamt och lagt mycket tanke i det.

Så här möblera ditt hem.

  • Bestäm rummet du behöver för att dekorera. Innan du köper en enda möbel, måste du först bestämma vilket rum eller rum som du vill arbeta med. Det är lättare att dekorera när du går rum för rum så du inte blir överväldigad med val. Om du har att dekorera ett helt hem från grunden, börja med de mest använda utrymmena. Detta kommer att vara i sovrummet, kök och vardagsrum. Känn dig inte tvingad att göra allt på en gång.
  • Få inspiration. Gå window shopping och kolla provet visar. Titta genom design kataloger och inrednings tidningar för att få idéer. Därifrån ta del av vad stil eller design som du dras mot. Titta makeover och utsmyckning program på TV. Besök andra människors hem och ta del av designelement och särskilda möbler som du gillar.
  • Bedöm din personliga stil föredrar. Vilka stilar är du dras till? Tycker du det Zen liknande kvalitet på japanska eller asiatiska teman hem eller föredrar du den lugna charmen i landet bor? Tycker du möbler uppdrag stil och kvalitet träslöjd av hantverkare stil? Vill du att ditt hem att se ut som ett hotell eller en strandsemester? Ditt hem ska vara en återspegling av vad du vill. När du kommer hem, ska det kännas välkomnande och lugnande att dina sinnen. När inredning ditt hem, välj en stil och bitar som återspeglar vad du älskar.
  • Tänk på din livsstil. Om du har små barn, tre hundar och en katt, kan ha vita stoppade chenille soffor inte fungerar för dig. Om du är alltid på affärsresor, vill du inredning som är lågt underhåll även utan daglig rengöring eller dammning. Sätt att leva måste vägas in vilken typ av möbler du får. Om du är en stor familj av sju, kommer en love seat inte. Om du har småbarn i hemmet, kan det inte vara en bra idé att ha en massa breakables i hemmet.
  • Ställ din budget. Ställ en realistisk summa pengar för att inreda ditt hem. Beroende på din stil och mängden av möbler du behöver köpa, kan detta enkelt lägga upp till tusentals dollar. Du kan behöva kompromissa lite och köpa saker från antikaffärer eller second hand-affärer eller återförsäljare rabatt.
  • Arbeta med en dekoratör. Det bidrar till att anlita en inredningsarkitekt när det kommer till inredning ditt hem. Få expertråd kommer att hjälpa dig att begränsa dessa knepiga beslut val. En bra dekoratör kommer att arbeta med din budget och ger dig möjlighet att uttrycka din smak och preferenser i en elegant och sammanhängande sätt.


Kom ihåg, ha inte bråttom och ta saker långsamt

Hur att inreda ditt hem. Bestäm rummet du behöver för att dekorera.
Hur att inreda ditt hem. Bestäm rummet du behöver för att dekorera.

Kom ihåg, ha inte bråttom och ta saker långsamt. Inredning ditt hem är en mycket roligt och kan vara mycket spännande. Leta efter de bästa erbjudandena innan du gör ett åtagande att köpa. När du sätter eftertanke och uppmärksamhet åt hur du inreda ditt hem, så har du en bostadsyta som du kommer att njuta och älska.