E2r

Hur att locka paddor för trädgård skadedjursbekämpning

Toads är fördelaktigt i en trädgård

Paddor är bra i en trädgård. De har en mycket stor aptit för många skadedjur, som dåligt buggar, myggor, flugor och maskar. De är faktiskt en av de bästa bekämpningsmetoder, fri och miljövänlig.

Här är några tips på hur man kan locka paddor för trädgård skadedjursbekämpning.

  • Hitta en särskild plats i din trädgård där du vill placera din kontroll trädgård skadedjur. Ett område på ungefär en fot torget är allt du behöver. Hitta ett mjukt, fuktigt område med så minimal vind som möjligt för att vara paddor "hem. Den paddor måste känna sig bekväm i detta område för dem att stanna kvar.
  • Bygga ett hem för paddor. En grottliknande haven skulle vara bäst där de kan också skyddas från rovdjur. Den paddor ska kunna gå in och ut fritt. En gammal trasig kruka kan göra susen.
  • Du kan använda din kreativitet och bygga en robust hem med flata stenar eller tegel. De flata stenar kan också användas som padda gräsplan. Du kan även färglägga dessa stenar för att matcha designen av din trädgård. Men mindre kreativa människor eller de människor som är för upptagen för att skapa ett hem för paddor har också möjlighet att köpa färdiga padda hus på marknaden eller trädgården butiker utbudet. Det finns olika vackra mönster som kan säljas på marknaden. Du kommer definitivt att hitta en som säkert skulle passa i din trädgård.
  • Omgivningarna i trädgården måste vara fri från potentiellt giftiga ämnen. Detta skulle inte vara mycket av ett problem för människor som är emot användning av bekämpningsmedel i alla fall. För denna trädgård skadedjursbekämpning för att vara effektiva, skulle du vilja paddorna att förbli friska och för att fortsätta äta insekter. Ska de hitta sin plats i din trädgård tilltalande, kan de föder ännu och befolkningsökning.
  • En damm eller vatten trädgård kommer också att locka paddor. Så se till att placera en grund behållare med småsten och stenar nära området för deras hem. Ungefär en tum djup av vatten är allt som behövs för detta.

Hur att locka paddor för trädgård skadedjursbekämpning. Hitta en särskild plats i din trädgård där du vill placera din kontroll trädgård skadedjur.
Hur att locka paddor för trädgård skadedjursbekämpning. Hitta en särskild plats i din trädgård där du vill placera din kontroll trädgård skadedjur.

Faktum upptäcka paddor och grodor som ett av de effektiva medel för trädgård skadedjursbekämpning har många fördelar. Bortsett från att spara trädgård ägare massor av pengar från att köpa bekämpningsmedel, är det också mycket bra för miljön. Det har också varit utsatt i senare studier att paddor och grodor snabbt blir utrotade. Detta är främst på grund av de föroreningar som finns runt omkring oss.

Paddor och grodor andas och dricka genom deras skinn

Paddor och grodor andas och dricka genom deras skinn, och detta gör dem mycket känsliga för sjukdomar som orsakas av de många föroreningar i luft och vatten. Genom att göra dessa trädgården hem för paddor i ett litet område i din trädgård, paddor är mest sannolikt att föda. Du kommer att bli av med skadedjur runt ditt hus, speciellt myggor som bär alla typer av sjukdomar som är skadliga för människor, som denguefeber och malaria. Du kommer också att bidra till att rädda vår planet.