E2r

Hur att reparera en beanbag stol

Alla älskar en beanbag, vuxen och barn både

Alla älskar en beanbag, vuxen och barn lika. Det är mycket mysig, och det överensstämmer med formen på kroppen, oavsett hur litet eller stort det är. En beanbag kan rymma den sittandes kroppsform och vikt eftersom det består av små pärlor eller små Styrofoam pellets som ger så vem sitter. Därför är det alltid kul att sitta och ibland ligga ner på en beanbag - det är en stol, men ibland känns det som om det har egenskaper vatten inuti att det är mycket flexibla och tillmötesgående.

Hur att reparera en beanbag stol. Alla älskar en beanbag, vuxen och barn både.
Hur att reparera en beanbag stol. Alla älskar en beanbag, vuxen och barn både.

Men väl gjort en beanbag är, slitage kommer så småningom sätta sin prägel. Detta är till nackdel för en beanbag för när ett hål gapar öppen eller det yttre fodret blir rippade, de små pärlorna inuti kan komma ut och innan länge beanbag blir tunnare tills det inte skulle kunna ge det stöd som det en gång kan.

Det som är bra en beanbag men

Det som är bra en beanbag är dock att det är lätt att reparera. En beanbag består av tre delar: ett yttre skal, ett foder, och frigolit pellets. Det yttre skalet är vanligtvis tillverkad av tunga material såsom vinyl eller läder som gör det hållbara. Liners är tillverkade av tunga material tillverkat för att motstå slitage och revor, se till att Styrofoam pelletsen hålls i insidan.

Med detta i åtanke, vad händer oftast till en beanbag är det yttre skalet blir rippade eller trasiga, när det yttre skalet blir slits fodret kan bli rivs alltför och frigolit pellets spilla ut.

Det som är bra en beanbag men.
Det som är bra en beanbag men.

För att reparera det yttre skalet och foder i en beanbag, kan du överväga flera sätt. Om du är en artistisk hemmafru typ, kan du välja att bara sy fast den. Först får en nål och tråd, och sy reva i fodret. När du har sytt fodret, sy det yttre skalet. Du kan använda färgglada tråd för att göra det sticker ut. Du kan också ta en bit av färgglada tyg och sy den på foder eller yttre skalet för att lägga karaktär till beanbag. Naturligtvis innan du gör något sömnad, se till att du ersätter Styrofoam pellets som har spillts för att se till att beanbag sin form håller sig frisk.


Ett alternativt sätt att fastställa din beanbag är att få en flytande reparationssats. Detta är vanligtvis tillgänglig i läder eller vinyl. Följ kit anvisningar. Vad du behöver göra är att blanda flytande reparation av färg det yttre skalet - det är så att reparationen så subtila som möjligt. Då måste man få ett ark i satsen som kommer närmast din beanbag materiella. Sätt lite flytande reparation över rippade eller trasiga delar, sätta texturerade arket ovanpå och stryk det. Detta kommer att smälta vätskan på plats, tätar rippade delen. Ta bort texturerade arket och du kommer att se din beanbag nästan som ny, utan rippa eller riva. Se till att du håller det som återstår i satsen säkert undanstoppad för framtida bruk.