E2r

Hur att reparera en bordslampa

En lampa kan ge något utrymme en viss typ av glöd

En lampa kan ge något utrymme en viss typ av glöd. Det sätter stämningen för oavsett plan du har i åtanke. Det kan fungera som något grundläggande som att ge ljus för läsning eller bara lägga till att viss stil till ditt hem. Tabell lampor är det mest använda i hushållen. De kan dock ibland misslyckas och du måste se hur du kan åtgärda dem.

Vid fastställande av en bordslampa

Vid fastställande av en bordslampa, måste du vara försiktig när du hanterar den. Oavsett om det är en Stiffel lampa eller en Tiffany lampa, är det värt lite kärleksfull omsorg. Du kan reparera din egen bordslampa genom att gå igenom listan nedan.

Hur att reparera en bordslampa. När du sitter på soffan och du tycker du är i en bar med blinkande lampor.
Hur att reparera en bordslampa. När du sitter på soffan och du tycker du är i en bar med blinkande lampor.

  1. När du sitter på soffan och du tycker du är i en bar med blinkande lampor, då är det dags att kolla din lampans glödlampa. Om den tänds några sekunder sedan dör ner åt glödlampan skruven. Skärpning brukar fungera om din lampa är fortfarande arbetar. Se till att du stänger av den först. Du vill inte bli stöt.
  2. Om lampan inte tänds, gå och ta en annan bordslampa eller om du har ett hem testare sedan sätta lampan där. Om det fortfarande inte fungerar. Det är dags att gå och hämta bilen och köra ut för att köpa en ny.
  3. Ibland finns det ett problem med el källa. Koppla din bordslampa och anslut en annan liten apparat, ännu bättre få en touch lampa du har i ett annat rum och kontrollera om det fungerar.
  4. Om det finns ett problem med kabelskohylsan, kan du ta bort den med hjälp av en skruvmejsel. Du behöver bara försöka hårt för att ta bort den ur basen i bästa du kan genom att klämma eller dra, är detta att föredra än att använda ett verktyg.
  5. I sätta in den nya sockeln måste du ta bort eller ta bort en tum eller mindre av isoleringen tråd med en kabelskalare. Du skulle inte vilja hålla trådändarna i den gamla eftersom det förmodligen inte skulle fungera.
  6. Wire strippor har olika storlekar, så beroende på vilken typ av accent lampa som du arbetar med, är det oftast med arton skåror. När detta är gjort bara ansluta kablarna från hur det var och satte den nya sockeln på.
  7. Om skadan är på harpa, bara få en tång och dra den tillbaka i form. Använd ett skruvstäd om du har en att böja tillbaka det bättre och snabbare.
  8. Om att sätta tillbaka harpan är en förlorad sak. Köp en ny. Ta den gamla med dig så att du får samma storlek.
  9. Om du har problem med tyget skuggan av din bordslampa, bara ta bort den gamla skuggan med en sax. Var noga med att klippa det från kanterna och som en helhet. Gör det ett mönster för den nya skuggan och sy runt ramen. Det är lättare än att ändra en taklampa s skugga,

Du kan alltid gå ut för att hitta en butik för att reparera din bordslampa men om det är något du tror att du kan göra så är det bara att göra det. Det sparar pengar och kan träna dig för framtida reparationer.