E2r

Hur att reparera katt repor på laminatgolv

När din trä laminatgolv har skrapat med din katt

När din trä laminatgolv blivit repad av din katt, vill du fixa det. Det finns två olika sätt att reparera katten repor. Först skulle vara att täcka repor, omfattar detta sätt katten repor upp. Det andra är att fylla katten repa i på träet laminat. Oavsett om du fyller repa in eller täcka upp det, det är ett lätt projekt att uppfylla.

För detta projekt kommer du att behöva en märkpenna som matchar färgen på träet laminatgolv för att täcka repor. Om du funderar på att fylla repor, saker som behövs är sandpapper med 250 grit eller mer, bomullstuss, gnugga alkohol, vax baserad reparations kitt, (detta kommer att vara samma färg som golvet), en plast spackel och slutligen en vit trasa.

Om du vill dölja repor

Om du vill dölja repor, använd märkpenna. Plocka ut den färg som bäst matchar golvet trälaminat. Bara färg på scratch och torka av överskottet bort med fingret. Det är nödvändigt att torka av överskottet för att lätta det område som har täckts upp. Om färgen behöver vara mörkare, helt enkelt upprepa tills du har nått önskad färg du söker efter.

Om du vill fylla i repor

Hur att reparera katt repor på laminatgolv. När din trä laminatgolv har skrapat med din katt.
Hur att reparera katt repor på laminatgolv. När din trä laminatgolv har skrapat med din katt.

Om du vill fylla i repor, hitta en bit sandpapper och vik den i mindre kvadrater. Du vill då att polera ut det skadade området (s), med hjälp av ett sandpapper på minst 250 grit. Gnid in i de skadade platserna på laminat trägolv. Använda snabba drag. Att göra detta kommer att ta bort glans från laminatgolv i det området. Du vill blåsa bort överflödigt grus.

Det andra du kommer att ta lite bomull som har alkohol på det

Det andra du kommer att ta lite bomull som har alkohol på det. Gnid bomullen över repad yta avlägsna eventuella rester från slipning. Du vill låta denna torka helt.

Därefter använder spackel, du vill tillämpa kitt till området. Släta över repor med spackel. Se till att du även kittet ut över det skadade området. Använda spackel kommer jämnt fördela kitt.

När detta är klart, bör spacklet få sätta sig

När detta är klart, bör spacklet få sätta sig. Detta tar bara en dag. När det är gjort, ta trasan och se till att den torkade spacklet har jämnas över.

Om du vill dölja repor. Om du vill fylla i repor.
Om du vill dölja repor. Om du vill fylla i repor.

Om inget av dessa steg är till hjälp, bör du kontakta företaget som du köpt ditt golv laminat trä. Företaget kommer högst sannolikt bär filler för deras laminat trägolv.

Reparera katt repor på laminatgolv är inte ett svårt eller tidskrävande jobb. Det är mycket måttlig och inte kräver många verktyg. Efter dessa steg för steg-anvisningar, kommer att gå igenom fastställande dina repor på din laminatgolv.