E2r

Hur att reparera skalning gips

Ibland när du vill ta bort gips som skalar från väggen, kan det vara komplicerat. Om väggen är gips skalar eftersom du har en liten vattenläcka som har orsakat din gips att buckla eller varp, måste du ha någon tillgång till skadan och avgöra varför du har en läcka. Om du försöker bara täcka plats kommer ett nytt lager av gips, kommer du se att du kommer en kort tid senare har skalning sker.

Hur att reparera skalning gips. Steg 1.
Hur att reparera skalning gips. Steg 1.

Steg 1:

Du kommer att vilja se till att du först börjar skrapa något av lös puts fritt från väggen. Genom att ta bort all färg och puts som är fri från väggen, är du rengör ytan som måste göras om. Du kommer antingen att behöva använda en spackel eller en bred skrapa som kan ta bort gips och måla utan att orsaka skador på väggen. Du kommer att behöva torka bort några kvar bitar på väggen med en fuktig svamp.

Steg 2:

Steg 2. Steg 3.
Steg 2. Steg 3.

Se till att du har inget mögel eller mögel på väggen. Om det finns en förekomst av mögel och mögel, måste du sedan använda en kemikalie för att behandla dessa problem som måste sprayas på och låt det sitta en stund innan du fortsätter. Om du behöver installera om den i väggen ett par gånger gärna göra det.

Steg 3:

Du kommer att behöva ha någon gemensam förening händig som gör det möjligt för de djupa hål eller sprickor som ska fyllas i. Eventuella gropar som du har på din vägg samt sprickor kan fyllas i med fogmassa.

Steg 4:

Du kommer att behöva tillämpa den gemensamma föreningen i ett antal skikt innan du till fullo se några resultat. Du måste sedan se till att du slipa ojämnheter i fogmassan i syfte att förhindra eventuella linjer eller sprickor som ses när du börjar måla. Detta innebär att sand mellan några rockar som måste tillämpas.

Steg 5:

Du kommer att behöva tillämpa ett sista lager av textur till väggen för att matcha någon av de andra väggarna som du har i ditt rum. Om du behöver ansöka ett skikt av färg, bör du låta gips sitta i flera dagar innan du försöker måla väggen för att möjliggöra för bästa resultat. Om du målar över plåstret för tidigt, kommer ni att se att plåstret börjar att buckla eller skal och denna process kommer då återigen behöva göras igen. Det är därför det är bäst att vänta tills plåstret sätts helt och ibland kan detta vara en vecka som mest innan du kan måla. Det är bäst att se till att det inte är coolt när du startar den här processen eftersom det kan påverka hur lång tid det tar att torka gips.