E2r

Hur att sanera utan dyra kemikalier

Sanitizing behöver inte vara dyrt

Sanitizing behöver inte vara dyrt. I själva verket, med bara några naturliga produkter, kan du rengöra ditt hus av alla möjliga bakterier och bakterier. Men dessa ekologiska produkter är inte bara billig, de också hjälpa till att skydda miljön och skona dig från giftiga ångor och kemikalier. Så när du handlar för sanitära produkter, gå inte till den kemiska gången direkt. Head stället till krydda och organiska produkten gången. Och här är vad du bör i din inköpslista.

Hur att sanera utan dyra kemikalier. Grapefrukt utsäde utdraget.
Hur att sanera utan dyra kemikalier. Grapefrukt utsäde utdraget.

  • Bakpulver. Bakpulver är en naturlig renare, deodorizer och desinfektionsmedel. Den kan användas för att rengöra och desinficera ytor, kaklat golv, väggar, mattor och mattor, bland annat. Bakpulver är effektiv som den är men kan också göras till en pasta med andra naturliga rengöringsprodukter som ättika och citron. Bakpulver pasta appliceras på ytor och sköljas bort efter.
  • Vinäger. Vinäger är surt innehåll eliminerar bakterier och bakterier, vilket är varför det är en primär ingrediens för konserver. Vit vinäger och äppelcidervinäger specifikt används för sanitet. De blandas med vatten (och vanligtvis med bakpulver, alltför) och sprutas över en yta. Ättika lämnar en stark lukt, dock. Men det försvinner som ättika torkar. Tänk dock på att vissa ytor inte reagerar bra på vinäger. Marmor är ett exempel. Så se till att alltid spot test innan du använder vinäger som sanering produkt.
  • Citronsaft. Liksom vinäger, är citronsaft också en sur produkt och är därför effektiv som en rengöring och desinficering medel. Den kan användas som det är, kan blandas med vinäger, och, såsom nämnts, kan kombineras med bakpulver för att bilda en pasta. Skivad citron är också effektivt desinficerande hem föremål. Den öppna änden av citron brukar beströdda med salt och gnids mot en yta. Citron hälsokostindustrin används också som en soptunna deodorizer och desinfektionsmedel.
  • Grapefrukt utsäde utdraget. Okänd för många är grapefrukt utsäde extrakt (GSE) en potent desinfektionsmedel. I själva verket, sade en lärd att det är mer effektivt än produkter sjukhus desinfektionsmedel. GSE befinns vara effektiva i att döda olika typer av bakterier som orsakar flera sjukdomar såsom bihåleinflammation och infektion. För att göra en GSE desinfektionslösning, behöver du bara blanda det med vatten. Använd den som en spray.
  • Neem-olja. Neem olja är inte bara en desinficerande produkt är det också en insekt-repellerande. Att använda, bara blanda Neem olja med flytande tvål. Skaka blandningen och spraya den över en yta. Droppa några droppar vatten på ytan och torka av den med en ren trasa. Ytan skall vara fri från bakterier och bakterier efter.
  • Tea tree olja. På grund av dess antifungala och antibakteriella egenskaper, är tea tree-olja som används i många kosmetiska och desinficerande produkter. Som ett hem rengöring produkt, tea tree olja som används som en spray. Förbered sprayen genom att kombinera omkring 20 droppar tea tree olja, två koppar vatten, två matskedar vinäger och ½ tsk flytande tvål. Blanda dem väl.


Förbereda dessa naturliga hygienprodukter kan ta tid

Förbereda dessa naturliga hygienprodukter kan ta tid, men de är definitivt värt ansträngningen. Du får spara lite pengar, bidra till att minska föroreningen och skydda din familj från bakterier, bakterier och giftiga kemikalier. Det är att slå tre flugor i en smäll.