E2r

Hur att stryka en skjorta med stärkelse

Din skjorta är bara så bra som din strykning jobb om det

Din skjorta är bara så bra som din strykning jobbet på det. Det är verkligen viktigt att du stryka din skjorta också. Fler och fler människor att rekommendera användning av stärkelse i sin strykning verksamhet eftersom det hjälper tyget blir mer skarpa och härlig. Din klänning skjorta behöver verkligen all hjälp den kan få, men det kommer att upphöra att vara en väl strukna skjorta utan hjälp av en begåvad stärkelse och järn användare. Vara kunniga i din strykning genom att följa dessa enkla steg:

Hur att stryka en skjorta med stärkelse. Temperatur och material.
Hur att stryka en skjorta med stärkelse. Temperatur och material.

  • Stärkelse spray. Online-webbplatser kan ledtråd dig på vilka typer av stärkelse spraya du kan köpa. Men om du har en tom spruta flaska, kan du också välja att göra din egen, även om detta verkligen kommer att ta så mycket mer tid och energi. Välj stärkelsen spray som bara kommer att tjäna dina syften i strykning. Detta innebär att du bara får stärkelsen spray som kommer att pågå en månad eller två av strykning. Inte bara få nog för en enda klänning skjorta. Ta in på kontot det möjliga antalet gånger du är att stryka det inom en snar framtid och få tillräckligt för det också.
  • Temperatur och material. Det är bäst om du förvärma järnet först innan du gör något till klänning skjorta. Matcha temperaturen lämpligt till det material som du väljer. Om det är bomull, gå för medelhög temperaturnivå eller vad du järn ratten rekommenderar för bomull. Det är bra att ställa in temperaturen är att det tillåter dig att moderera och komplettera stärkelsen ansökan senare.
  • Steam. En bra partner för stärkelse är ånga, vilket gör att du kan lägga till mer värme och lindra veck på kläderna. Bara sätta in ånga ibland, samma med stärkelsen spruta som måste lagras någonstans i närheten av din järn styrelsen men inte för nära så att hämma din totala rörelse. Placera dig själv i mitten av järn styrelsen, med styrelsen minst midjehöjd för att minska stammen.
  • Stretch. När du spray, inte spraya alltför frikostigt. Dessutom sträcka tyget lite varje gång. På så sätt får du verkligen den optimala formen och veckfritt arten av din skjorta. Sträckan kommer att ge dig en massa chans att de-rynk dina kläder. Detta görs bäst när kläderna är färskt ur torktumlaren.
  • Del för del. Precis som i vanlig strykning av klänningen skjortan, måste du göra det del för del. Börja med att lägga ut din valda region i mitten av strykbrädan. Du kan börja med ärmarna och lämnar kragen till sist. Eller börja med kragen spara sedan ärmarna för din sista steget. Hursomhelst, se bara till att du täcker alla områden och skydda dina knappar genom att inte slå dem med din järn och lägga en handduk för stöd.


Precis som du gör din insats för att stryka din skjorta väl, också se till att du tvättar den väl och förvara det väl. Detta kommer att komplettera alla extra omsorg som du lägger i din klänning aktiviteter skjorta strykning.