E2r

Hur att utrota spindlar utan giftiga kemikalier

Som du kanske vet

Som du kanske vet, spindlar är åtta-legged varelser som tillhör den "läskiga-crawly" Arachnid familj. De är en kusin till skorpioner, fästingar och kvalster. Spindlar är en stor hjälp i att eliminera andra hushållsartiklar skadedjur som flugor och kackerlackor. De jagar också skadeinsekter som gnaga på vår grönsaker och trädgårdar blomma. Men spindlar själva också vara skadedjur, oavsett om de är de nomadiska spindlar som jakten på byte på natten som större djur eller de enkla web-building spindlar.

Hur att utrota spindlar utan giftiga kemikalier. Gör det till en prioritet att täta eventuella sprickor i väggar eller i taket.
Hur att utrota spindlar utan giftiga kemikalier. Gör det till en prioritet att täta eventuella sprickor i väggar eller i taket.

Nomadiska eller vandrande spindlar inkluderar Brown enstöring och Wolf Spider. Deras giftiga bett är sällan dödlig men mycket smärtsam och ibland fysiskt försvagande. Den kvinnliga Black Widow bett kan vara dödligt för barn och äldre.

De flesta hus spindlar tillhör inte så farlig typ

De flesta hus spindlar tillhör inte så farlig typ. De har också en viss mängd gift, ett belopp obetydlig mot kroppen men tillräckligt för att förlama små insekter. Men utgör de fortfarande en olägenhet för ditt hem. Ditt tak, väggar, fönster och hörn rum kommer att vara dekorerad med spindelväv full av buggar långa döda och torkas. Bortsett från detta störande skärm, dessa små varelser producerar avföring som torr och missfärga vad de faller på. Det inkluderar ditt golv, fönsterbänkar, väggar, hyllor och möbler. För att spara dig besväret att behöva handskas med alla dessa, här är några tips:

Eliminera villkor som bidrar till att dölja / Avel fläckar av spindlar.

  1. Gör det din dagliga rutin för att sopa bort eller vakuum spider webs mellan och under möbler.
  2. Gör det till en prioritet att täta eventuella sprickor i väggar eller i taket. Håll fönster skärmar och dörrar stängda svep. Inspektera saker först för insekter och spindlar innan föra dem från ditt garage och in i ditt hus.
  3. Ta bort onödig röran i ditt hem såsom gamla lådor, oanvända krukor och kokkärl, däck och annat skräp.
  4. Använd rengöringsmedel som har naturliga myggmedel spindel utrotning som krabba äpplen, citron och tall dofter, eukalyptus och andra parfymerade oljor. Du kan också spraya möjliga ingångar med dessa dofter.
  5. På natten, stänga utomhus lampor. Spindlar äter små insekter som attraheras till starkt ljus.
  6. Håll din trädgård fri från högt gräs, ogräs och buskar för att förhindra spindel livsmiljöer.

Som du kanske vet. De flesta hus spindlar tillhör inte så farlig typ.
Som du kanske vet. De flesta hus spindlar tillhör inte så farlig typ.

Du kan använda mekaniska eller bekämpningsmedel föremål såsom klibbiga fällor. Men bara vuxna spindlar, ägg ingår ej, faller offer för denna manöver.

Om det finns trängande behov av bekämpningsmedel intervention, men utan att vilja placera dig och din familjs hälsa för fara, kan du prova att använda ett bekämpningsmedel med denatoniumbensoat som aktiv ingrediens. Denna stabila och inerta pulver rekommenderas av både National Safety Council och Europeiska läkarförbundet läggas till produkter som definieras som mild till måttligt giftig. Det har godkänts som en alkohol denatureringsmedel i mer än 40 länder och är också till Shoeshine produkter, batterier, hushåll och hem produkter förbättring, och kosmetika.

Om du föredrar experthjälp kan du kontakta grön inflygning till skadedjursbekämpning . Istället för att använda traditionella dödliga insektsmedel pulver som orsakar allergiska reaktioner hos människor, använder de integrerat växtskydd (IPM) metoden, som erbjuder icke-giftiga eller bäst minskad toxicitet produkter skadedjursbekämpning som är naturligt baserade, organiska och biologiskt nedbrytbara. Dessutom försöker de begränsa användningen av dessa produkter och din exponering för dem i första hand rikta ingångar, utfodring och häckning.

Ändå går bäst spets med den gamla säga, "är bättre att förebygga än att bota." Att utrota spindlar från ditt hem, bara hålla dem från att komma in i det allra första plats. Det kommer att spara dig mycket hälsa, rikedom och tid.