E2r

Hur billigt att Refinish, renovera och modernisera möbler

Skapa en helt ny look för gamla möbler är en mycket givande uppgift

Skapa en helt ny look för gamla möbler är en mycket givande uppgift. Det är också ett mer praktiskt sätt att få möbler istället för att köpa helt nya objekt. Vissa kanske tycker att rekonditionering, renovera och modernisera möbler är en svår sak att göra, men genom att helt enkelt följa dessa steg, kommer du att se att det är definitivt värt din tid.

Hitta möbler

Hur billigt att Refinish, renovera och modernisera möbler. Ta bort gamla finish.
Hur billigt att Refinish, renovera och modernisera möbler. Ta bort gamla finish.

Hitta möbler. Så snart du har valt att ägna dig på denna uppgift, är det första du måste göra för få möbler. Du har många alternativ för detta. Du kan köpa gamla möbler i en loppmarknad, kan du använda gamla möbler i ditt hem eller du kan söka efter gamla möbler från webbplatser, som craiglist.org. Se också till att möblerna du får är en bra och lämplig bit för uppgiften. Om du skaffar en antik, skulle det vara bättre att låta en professionell hantera jobbet. Ibland kan rekonditionering denna typ av möbler minska dess värde. Undvik möbler med alltför många lager färg på den. Ett gammalt trä med en liten skada är vad du ska leta efter.

Ta bort gammal ytbehandling

Ta bort gamla finish. När du skaffar en gammal möbel för ditt projekt, rengör den med tvål och vatten. När du är klar med detta, ta bort den gamla finishen av möbler med hjälp av någon typ av strippa. Se till att arbetsområdet är väl ventilerat och täckt. Genom att använda en borste, applicera avstrykaren noga i fiberriktningen.

Sand möbler

Sand möblerna. När du är klar avlägsnar gammal ytbehandling, kan du börja nu slipa möbler. Sand varje område av möblerna. Börja med att använda en tung sandpapper använder sedan en lätt slippapper för att jämna ut möbler. Avsluta slipprocess med en finslipmaskin. När du är klar slipning möblerna, rengör den noggrant med en dammsugare och en våt trasa efteråt. Sedan, prima möbler och låt det torka.

Stain möblerna

Skapa en helt ny look för gamla möbler är en mycket givande uppgift. Ta bort gammal ytbehandling.
Skapa en helt ny look för gamla möbler är en mycket givande uppgift. Ta bort gammal ytbehandling.

Stain möblerna. När primern har torkat, börja måla dina möbler. Välj en färg och måla varje område av möblerna jämnt. Vanligtvis är två beläggningar krävs i denna typ av uppgift. För varje skikt, låt det torka i några timmar. Efter målning möbler, applicera flera beläggningar av polyuretan. När det är torrt, sand möblerna en gång till med en 220 grit sandpapper. Ta bort sågspån eller rester och applicera ytterligare ett lager av polyuretan.

Modernisera möbler

Modernisera möbler. När du är klar med rekonditionering och renovering, kan du börja skapa ett originellt utseende för möbler. Dekorera dina möbler efter din önskade look. Du kan tillämpa nya handtag eller knoppar eller sätta olika tillbehör för att skapa en helt ny look.

Dessa är stegen på hur man Refinish

Dessa är stegen på hur man Refinish, renovera och modernisera möbler. När man arbetar med detta projekt, se till att omgivningen i ditt arbetsområde är rena och täckta. Genom att sätta din tid och ansträngning på detta projekt, kan du uppnå enkelt en helt ny möbel som kan ge dig en känsla av tillfredsställelse.