E2r

Hur bli av med loppor utan skadliga kemikalier

Marknaden är full av bekämpningsmedel som innehåller skadliga kemikalier och hävdar att de är säkra för människor och husdjur. Ofta är dessa produkter inte är säkra för någon levande varelse särskilt när du har husdjur i huset som kryper och slicka på golv. När det kommer till husdjur och loppor, bör du gå för produkter som inte använder skadliga kemikalier. Ditt husdjur är känsliga för hälsorisker, eftersom de stannar på golvet större delen av dagen för att spela, äta, sova, etc. Ibland kan de inte undvika att slicka golvet eller äta mat från golvet. Skydda din familj och husdjur från loppangrepp utan att använda skadliga kemikalier. Här är hur:

  1. Den grundläggande sak du bör veta om loppor är att de bär vissa sjukdomar som kan skada din hälsa och dina husdjur. De kan orsaka hjärtmask på ditt husdjur, vilket är en potentiellt farlig hälsotillstånd. En annan sak att komma ihåg är att loppor förökar sig snabbt. Ju längre du stannar i att kontrollera dem, ju mer de förökar sig och kommer att göra angrepp okontrollerbar.
  2. Ett sätt att bli av med loppor utan att använda skadliga kemikalier är att använda diskmedel tvål. Använd inte diskmedel direkt på områden i ditt hus. Du bör späda den i vatten genom att hälften av diskmedel och hälften av vattnet och blanda dem väl i en ren flaska spruta. Spraya lösningen på mattor och områden som ditt husdjur ofta att döda loppor. Täcker dem med såpvatten kan kväva dem. Låt området eller mattan är helt torr innan du tar en dammsugare för att ösa upp de döda lopporna och deras ägg. Om du har en riktigt dålig loppangrepp, måste du upprepa processen.
  3. Ett annat sätt att bli av med loppor utan skadliga kemikalier är att helt enkelt använda din dammsugare att ösa upp loppor gömmer sig i din matta eller golv. För att göra detta mer effektivt, släpp in några malmedel i din vakuum dammpåse innan du skopar upp loppor. De malmedel kommer kväva loppor därmed döda dem.
  4. Det är ett organiskt material som kallas kiselgur som är säkert för husdjur och människor vid en viss utsträckning. Diatoméjord innehåller dock kiseldioxid som är skadligt när det används i överskott. Strö diatomaceous pulvret lätt på mattor, områden under era stolar, på soffor och områden där dina husdjur har fattat tycke för att sova. Efter några minuter, dammsuga de områden där du stänkte pulvret.
  5. Det säkraste sättet att bli av med loppor utan skadliga kemikalier är att använda salt. Strö salt på hörn och områden där dina husdjur ofta.

Hur bli av med loppor utan skadliga kemikalier. Den grundläggande sak du bör veta om loppor är att de bär vissa sjukdomar som kan skada din hälsa och dina husdjur.
Hur bli av med loppor utan skadliga kemikalier. Den grundläggande sak du bör veta om loppor är att de bär vissa sjukdomar som kan skada din hälsa och dina husdjur.

Kom alltid ihåg att för att du ska få full nytta av en loppa-fritt hus, bör ditt husdjur badas varje vecka med en loppor schampo. Du bör vidta förebyggande åtgärder för att låta loppor tillbaka in i ditt hem och dina husdjur. Konsultera er veterinär för godkända program loppor och låt honom vara medveten om dina aktiviteter som rör ditt husdjur också.