E2r

Hur du använder bugg bomber för att döda kackerlackor

Du kan inte helt bli av med kackerlackor. De har funnits sedan tiden för T-Rex så det är ett bevisat faktum att dessa skadegörare är överlevare. Några av de fakta som du kanske inte vet om kackerlackor är följande:

 • De kan överleva headless i en hel vecka.
 • Kvinnliga roaches parar en gång och hålla gravid för evigt! En hona mört kan föda 150 barn roaches i ett års tid!
 • Det mest bestående specie av roaches är den tyska mört.
 • Den största arten är den europeiska mört.
 • Det finns 4500 arter av kackerlackor som alla kan sprida bakterier och bakterier.
Bli inte förvånad att med kackerlackor "instinkt att överleva och reproducera, kommer framtida generationer av människor göra deras bekantskap på obehagliga sätt ofta innebär en hel del banshee-liknande skrikande och hoppa runt. Men har du möjlighet att styra mört befolkningen genom att hålla hemmet rent från topp till botten och ibland med bugg bomber för att förinta så många kackerlackor som du kan.

Här är hur.

 • Bär en mask. För att skydda din näsa och ögon från den kemiska cocktail av felet bomben så fort du börjar spruta.
 • Välj din felrapport bomb val. Innan du går till bekämpningsmedel sprutning gången i snabbköpet, är här något som du borde veta, bugg bomber innehåller kemikalier som kan skada dig. Mycket av de ingredienser som anges i en aerosol burk bugg bomb kommer att vara obegripligt för dig men en sak är uncontestable kan en bugg bomb kommer att hålla mört ner antalet. Det är en kemisk cocktail, ja, men det är det snabbaste sättet att döda kackerlackor. När du köper en burk bugg bomb, välj en med en smal munstycke som du kan infoga via våta och mörka hörn och springor i ditt hem där kackerlackor är garanterade att dölja och frodas.
 • Kontrollera att du har tillräckligt med burkar bugg bomber för att täcka ditt hem. Kackerlackor är snabba löpare och när de upptäcker den kemiska spray i luften, kan de köra snabbt och ta skydd någonstans i ditt hem att sprayen inte kan nå. Du kan hantera denna situation genom att se till att det finns ingen plats kvar att gömma dem.
 • Täck dina möbler och ta bort mattor. Bugg bomb sprayen kommer att täcka allt i sin väg och kommer att bosätta sig på allt. Innan sprutning, täck dina möbler och ta bort mattor i soffbord. Den Barer golv, desto bättre är det.
 • Stäng fönster och dörrar. Du måste se till att spray från burk bugg bomb fortfarande koncentrerad inne i ditt hem. Om du lämnar fönster och dörrar öppna, kommer den kemiska cocktail försvinna i utomhus och kommer att besegra dina ändamål.
 • Stäng av alla apparater. Speciellt fläktar och luftkonditioneringsanläggningar, eftersom dessa kommer att bidra skingra sprayen innan döda kackerlackor.
 • Ut ur huset i minst 4 timmar. Efter sprutning hela ditt hem, kan du se en tjock dimma som täcker ditt hem. Komma ut och se till att ingen är kvar i hemmet under minst 4 timmar. Hit köpcentret eller parken. Bara vara var som helst utom i ditt hem.
 • Öppna fönstren för att rensa luften. Efter 4 timmar, gå tillbaka i ditt hem och omedelbart öppna fönster och dörrar för att låta frisk luft i. Detta bör göras för att rensa luften av eventuella kvarvarande rök.
 • Sopa döda roaches från golvet och observera följande hygienpraxis. Ta en kvast och börja sopa döda roaches från golvet. Kassera roaches ordentligt genom att samla dem i en separat plastpåse. Hantera inte roaches med händerna. Kackerlackor är fulla av bakterier och bakterier. Tvätta händerna mycket noga efter.


Hur du använder bugg bomber för att döda kackerlackor. Välj din felrapport bomb val.
Hur du använder bugg bomber för att döda kackerlackor. Välj din felrapport bomb val.

Du är inte uppmuntras att regelbundet spraya en burk bugg bomb i ditt hem. Detta är tillförlitligt. Om du har en riktigt dålig mört situation som du inte längre kan hantera, ring i en professionell pest exterminator och låt dem sköta jobbet i den säkraste och mest tillförlitliga sättet.