E2r

Hur du använder cove belysning med listen

Cove belysning är funktionell och det gör ett rums atmosfär mer elegant. Cove belysning kommer i olika former från rep belysning till sträng lampor som använder LED-lampor. Den atmosfäriska känslan ger en avslappnande känsla och gäster kommer att helt enkelt förvånad. Installera det är en enkel helg projekt. Här är hur man använder cove belysning med listen:

  • Ta försiktigt bort listen. Använd en hammare och ett spett för detta. Arbeta stegvis och fokusera inte skada väggar och tak.
  • Kör en huvudbok eller bakplatta strip. Använd en 1x4 tums band. Den kommer att användas för att ersätta listen. Om du önskar, använda en router för att göra design cues i dess botten. Utformningen måste matcha listen. Be en hantverkare för att göra designen. En utmärkt motiv skapar visuella intresse, vilket kommer att lyfta den del av ditt hem bättre. Måla listen igen om det behövs en ny kappa. Måla huvudbok och listen individuellt innan sammanföra dem för att spara arbete och tid.
  • Skär fyrkantiga block. Skär dem i hälften diagonalt, en tum vardera. Fäst dem på mitten av huvudboken, två meter från varandra. Den platta sidan av blocken måste möta taket. Dessa block kommer att ge en fästpunkt för listen och förvara dem på en lämplig vinkel. Markera och mäta positionerna för hörnblock. Applicera trälim på hörnblock 'bakre delen. Sedan placera dem bredvid huvudboken remsan. Använd lim eller en spikpistol för att fästa blocken bättre med de två små spikar. En spik måste placeras i 45 graders vinkel via vinkelrätt sidan, medan den andra på den vinklade sidan.
  • Borra hål i liggaren. Utför detta innan föra liggaren inne i huset. Hålen i huvudboken kommer att vara den sista fäste på väggen. Markera och mät arean för rikthålen innan du använder en borrmaskin.
  • Säkra hörnet blocken och listen bas. Använda en konstruktion lim för att fästa dem. Ställ in den nedre flush och gjutning till huvudboken. Nail samman materialen. Detta kommer att ge ett område för sladden och ljus. Det kommer också att lägga dimension till listen.
  • Fäst huvudboken. Gör en nivå och rak linje med en krita. Det kommer att hjälpa dig i fästprocessen. Den nedre kanten av huvudboken måste transporteras längs linjen. Sätt i en karbid-tip murverk bit via rikthålen så att du kan markera sina fläckar på väggarna.
  • Placera ljusen. De måste placeras längs den övre delen av listen. Använd skruvar eller små spikar för att fästa lamporna. Lägg dem längs kanterna på listen, och inte genom ledningarna. Stoppa de pluggar eller sladden bakåt. Njut av stämningen i ditt nya atmosfäriska cove belysning.


Anlita en expert, om det behövs

Hur du använder cove belysning med listen. Ta försiktigt bort listen.
Hur du använder cove belysning med listen. Ta försiktigt bort listen.

Anlita en expert, om det behövs. Ge detaljerade instruktioner om Ledgers utformning och belysning motiv för att säkerställa att du kommer att uppnå vad du vill. Den mjukt sken av cove belysning kommer att förstärka de arkitektoniska detaljer i ditt hem.