E2r

Hur du använder potpurri

Potpurri är ett sortiment av kryddor och torkade kronblad blomma används för att skapa atmosfäriska atmosfär. Den har massor av användningsområden att försköna och göra bosatt lukt lockande. Optimera fördelarna med potpurri att trollbinda besökare och häpna medlemmar hushåll. Nedan finns guider om hur man använder potpurri:

 • Var man kan köpa potpurri. Doftande växt ingredienser som flis, tallkottar, blad, kronblad, och hela blommor kan köpas från butiker, livsmedelsaffärer och online företagare, som säljer olika hantverk och växtbaserade produkter. Överväg samla ditt material för potpurri. Torka dem och lägga eteriska oljor för att göra en hemmagjord potpurri.
 • Bestäm de olika gemensamma blandningar av potpurri. Dessa blandningar kommer att hjälpa dig att uppnå stämningen eller atmosfär som du vill. Först av exempel blandningar är slående citrus blandning. Blanda 3 droppar jasmin, 9 droppar sandelträ, 5 droppar ekmossa, 12 droppar grapefrukt och 12 droppar bergamont.

  Hur du använder potpurri. Var man kan köpa potpurri.
  Hur du använder potpurri. Var man kan köpa potpurri.

  För en citrus blandning som har en romantisk blommig doft, blanda 12 droppar bergamont, 6 droppar cederträ, 5 droppar citron, 4 droppar ylang ylang och 8 droppar grapefrukt.

  För en fantastisk Christmastime blandning, blanda 7 droppar enbär, 8 droppar gran nål, 7 droppar cederträ och 8 droppar gran.

  För en tröstande kryddig blandning, blanda 4 droppar rökelse, 11 droppar apelsin, 1 droppe av muskot, 6 droppar ingefära och 8 droppar kanel.

 • Använd potpurri för en sjudande doft. Koka sex koppar vatten i en crockpot. Koka utan lock. Tillsätt ca hälften till en kopp torr potpurri. Stäng sedan ner värmen tills blandningen sjuder. Kontrollera regelbundet om det finns ett behov av att tillsätta vatten i grytan. Inkludera alla typer av kryddor och torkade kronblad blomma i potpurri för att uppnå bästa effekt. Köp nog olika potpourris om möjligt. Den förtrollande lukt från sjuda potpurri kommer trollbinda hushållsmedlemmar och gäster. Det är ett billigt och enkelt sätt att skapa en miljö för en fest eller sammankomst.
 • Använd potpurri som ett hem accent. Få en klar dekorativt glas. Fyll den med potpurri. Tillsätt vatten, och toppa den med olika färska blommor. Kombinationen av visuell estetik och doft av färska och torkade blommor är fängslande. Bestäm de bästa ställena att placera potpurri. Bland de bästa platserna är fönstret, bänkskivor och tomma tabeller i en markerad plats. Gör två eller tre dekorativa glas med potpurri att intensifiera den totala accent av ditt hem, särskilt om det är ett speciellt tillfälle.
 • Använd falska växter att visa upp potpurri. Sätt potpurri istället för att falska mossa i en falsk växternas bas. Den till synes svaga falska växter blir anmärkningsvärt. Du kan sätta den falska växter basen bredvid dekorativa basen eller lägga den någon annanstans där det kommer att markeras. Vardagsrum och nära fönster är de bästa platserna att placera falska växter med potpurri.


Ändra potpurri varje vecka eller när doften börjar minska

Ändra potpurri varje vecka eller när doften börjar minska. Bestäm de olika gemensamma blandningar av potpurri.
Ändra potpurri varje vecka eller när doften börjar minska. Bestäm de olika gemensamma blandningar av potpurri.

Ändra potpurri varje vecka eller när doften börjar minska. Köp lager av potpurri att göra en atmosfär till din plats när du vill. Potpurri fungerar också som en stor gåva. De är lätta uppskattade inte bara på grund av deras doft, men också på grund av deras utseende.