E2r

Hur du använder sigill - krete tätningsprodukt

Seal-krete är en specialitet produktlinje för väderbeständighet murverk och betong. Dess produkter inkluderar följande kategorier: färg, rengöringsmedel, beläggningar och tätningsmedel.

För sealer kategori, erbjuder Seal-Krete också många produkter beroende på dess ändamål. Så det första du måste göra när du använder säl-krete tätningsprodukter skulle vara att avgöra vilka specifika ändamål och material du skulle behöva det.

Hur du använder sigill - krete tätningsprodukt. För vertikala ytor.
Hur du använder sigill - krete tätningsprodukt. För vertikala ytor.

Generellt har Seal-krete två typer: en för vågräta ytor (eller golv), och en annan för vertikala ytor (eller väggar).

Till exempel är Seal-Krete garage golvet sealer avsedd för att göra horisontella ytor, såsom golv asfalt garage, uteplatser och verandor, mer resistenta mot bensin fläckar, bil kemikalier och olja och fett ringar.

Ett annat exempel är Seal-Krete Multi-Surface Water Resistance som effektivt skyddar golv från fukt som kan skada dem i framtiden. Wall material som kunde hjälpt med tätning-krete inkluderar betong, tegel, klinker, kakel, sten, gips, adobe och trä, bland andra.

Den generella regeln för tillämpning Seal-Krete sealer på horisontella ytor är att se till att ytan är ren och fri från sprickor och raster. Om ytan har målats tidigare, se till att du sand den först med hjälp av en slipmaskin. När ytan har upprättats, tillämpas den första beläggningen med en tupplur roller eller borste, applicera den andra pälsen vinkelrät mot den första efter 4 till 6 timmar.

Seal-Krete tätningsmedel för väggar och golv är färdiga att använda.
Seal-Krete tätningsmedel för väggar och golv är färdiga att använda.

Den totala effekten som en Seal-Krete tätning produkt kommer att ge på horisontella ytor är en blank, matt yta som bara är rep, bets och fuktresistent.

Seal-Krete tätningsmedel för lodräta ytor eller väggar används för att ge tegel, betong, puts, gips, adobe eller stenmurar (bland andra) bättre skydd mot regn, vind och andra extrema väderförhållanden.

För vertikala ytor

För vertikala ytor, skulle den allmänna regeln för tillämpning Seal-Krete tätningsmedel vara att grundligt förbereda ytor genom att städa och torka dem och reparera alla ytan inte rivs sönder, och för att täcka alla hinder och öppningar. Använd en trädgård spruta, spruta, manuell eller mekanisk rulle eller pensel för att applicera sealer. Det är bättre att du använder det under en vindstilla, solig dag.

Seal-Krete tätningsmedel för väggar och golv är färdiga att använda

Seal-Krete tätningsmedel för väggar och golv är färdiga att använda, så det är viktigt att du inte späda sealer för en maximal effekt. Det kan se mjölkvit efter ansökan, men det skulle så småningom bli klart när det blir torrt. Kom också ihåg att det finns vissa variationer på tillämpningsanvisningar beroende på vilken typ av material som på ytan är gjord av, så se till att du verkligen förstår och följer anvisningarna publiceras på sealer förpackningen för att undvika misstag. Du kan också kolla in den officiella webbplatsen för Seal-krete tätningsmedel, som är säl-krete.com , där du kan hitta listor över sina produkter med mer information om tätningsmedel "effekter på olika ytor.

Så om du letar efter hur man gör ditt golv och väggytor mer snyggt och lättare att underhålla, prova dessa Seal-Krete produkter. Du kan också se bilder av ytor före och efter Seal-Krete applicerades, och du skulle förmodligen bli förvånad över skillnaden att det gör. Så överväga detta en värdig investering, och Seal-Krete det!