E2r

Hur du gör din egen tie rack

För proffs, är en slips en nödvändig del av garderoben

För proffs, är en slips en nödvändig del av garderoben. När du uppdaterar din garderob, kan din tiesamling bli ganska stor. Istället för att slumpmässigt placera din slips runt kavajer och kostymer eller i klädhängare, skapa din egen slips rack som är speciellt utformad för ditt band. Här är hur.

  1. Förbered trä. Du kommer att behöva en träbit som är minst fyra inches i bredd och omkring tre inches i tjocklek. Längden på träet varierar, beroende på hur många band som du kommer att placera i racket. Vanligtvis, emellertid, kommer det att variera allt från en fot i längd upp till tjugo inches. För ett mycket stort antal band, kan du välja slips rack som är två meter i längd. Ta sandpapper och använda den för att mjuka upp kanterna av trä, vilket inte borde ha några hugskott som kan fånga på slipsen tyget.
  2. Markera peg hålen. Sedan tar penna och använda den för att identifiera platser för peg hål, som bör ha intervaller på en tum och en halv. Det innebär att sju peg hålen ska sitta bekvämt i en slips rack som är en fot i längd, på vardera sidan av längden på slipsen racket.
  3. Borra peg hålen. Nästa, ta en borr och använda den för att borra de faktiska peg hålen. Kvartalet tums borr kommer att arbeta för att skapa hål för Tie Rack. Djupet hos hålen för stiften bör vara en centimeter i längd, som kan kalibreras i borrkronan.
  4. Skär pinnar. Nästa, skapa egna pinnar som kommer att användas för att hålla banden. Dessa kommer att göras från en träbit plugg som har skurits i tre tums bitar. Kontrollera att Dowel s ändstycken kommer att passa in i hålen. Om inte, måste du klippa ändarna så att dessa passar i hålen. Vanligtvis kan emellertid dymlingar köpas i en mängd olika former och storlekar.
  5. Limma pinnar. För att fästa de faktiska pinnar i hålen, måste du använda trälim på fotpinnarna. Håll pinnar för några sekunder för att låta limmet verkan, och sedan låta pinnarna torka i några minuter, beroende på vilken typ av lim som du använder.
  6. Stain racket. Om du planerar att dekorera ditt tie rack med lack, kan du ansöka nu lacken. Applicera en ljus fläck på Tie Rack först, för att få fram färgen och ådring, och när fläcken har torkat, applicera ett lager lack för att skydda träet.
  7. Fäst krokarna. Slutligen, placera ett enda klädhängare på toppen av Tie Rack.

Hur du gör din egen tie rack. För proffs, är en slips en nödvändig del av garderoben.
Hur du gör din egen tie rack. För proffs, är en slips en nödvändig del av garderoben.

Genom dessa steg kan du skapa din egen slips rack från scratch. Inte bara är det slips rack en enkel hem projektet, kommer det att spara dig också stora dollar från att köpa färdiga tie rack i varuhuset.