E2r

Hur du gör din egen tomat burar på en budget

En tomat bur är något som du kan placera på din tomat trädgård för att styra tillväxten av tomaterna och att ge dem möjlighet att få sol och luft som de behöver. Du kommer att kunna skörda rörmokare och saftigare tomater med hjälp av en tomat bur. Göra en tomat bur är lätt. Allt du behöver är några material. Det är bra med detta är att materialen är riktigt billigt. Ta reda på hur du kan göra din egen tomat burar på en budget genom att läsa instruktionerna nedan.

  • Material att förbereda. Gå till din lokala maskin-eller trädgårdsarbete butik och köpa grön ståltråd och poly belagd väv för stängsel. Du behöver även arbetshandskar, avbitare och tänger.
  • Mätningar. Bär dina arbetshandskar innan du börjar arbeta på tomat buren eftersom kanterna av stängsel kan vara vassa när man skär. Bestäm den storlek som du vill ha för din tomat bur. Ta hänsyn till det utrymme som anläggningen behöver för att fullt ut växa. Du måste också bestämma höjden av tomat buren. Tomat buren kommer att ha cirkulär form. Det är idealiskt att ha omkring 14 inches i diameter. Använd dina avbitare för att klippa mätningen från trådnät stängsel.
  • Skär buren bas. Välj den sida av trådnät som kommer att vara längst ned i tomat buren. Klipp ut den nedre kabeln så att du kan sluta med några sladdar sticker. Dessa ledningar kommer att stå för din tomat bur så att du kan bara sätta i buren lätt på marken genom att trycka ner den.
  • Böj trådnät. Använd tång för att böja trådnät så att du kan bilda en cirkulär form. Detta kommer att göra det lättare för dig att knyta slutet längder av ståltrådsnät tillsammans senare.
  • Fäst trådnät. Använd ståltråd för att fästa ändarna av trådnät tillsammans. När du gör detta, se till att lämna ett mellanrum på cirka 4 inches i mellan ändarna av metallnät.
  • Installera tomat buren. Nu är du redo att installera tomat buren på plats. Om din tomat är bara en planta, bör detta vara lätt eftersom du bara har att förankra buren runt anläggningen. Om din anläggning har redan vuxit lite, vara försiktig med installationen så att du inte skadar din anläggning. Skjut den nedre änden i jorden tills det är säkert. Du kan vägleda stammen runt trådarna för att hjälpa plantan att växa uppåt.


Dessa är de enkla steg som du kan följa för att göra en tomat bur

Hur du gör din egen tomat burar på en budget. Material att förbereda.
Hur du gör din egen tomat burar på en budget. Material att förbereda.

Dessa är de enkla steg som du kan följa för att göra en tomat bur. De material som du använder är riktigt billiga och du kommer bara att spendera några dollar för att göra massor av tomat burar. Du kan även använda dessa burar för odling av växter, blommor och orkidéer. Det är bättre att göra din egen tomat bur för att anpassa form och höjd som du vill ha.