E2r

Hur du gör din pentryt arbete kök för dig

Pentryt kök har varit ett populärt val i många planer hem golv eftersom de är mycket funktionell. Generellt ett kök kök är helt enkelt ett rektangulärt rum, vilken kan vara öppen vid ena eller båda ändarna. Omkretsen av rummet är fodrad med skåp, och allt är inom räckhåll för matlagning. Tyvärr köksdesign inte presentera några utrymme utmaningar, men det är verkligen inget som en liten organisatorisk planering inte kan hjälpa till att korrigera.

Steg 1

Hur du gör din pentryt arbete kök för dig. Stretching lagring.
Hur du gör din pentryt arbete kök för dig. Stretching lagring.

Stretching lagring
Skåputrymme är vanligtvis det största problemet i en pentry kök. Ett sätt att frigöra lite skåp utrymme är att installera en pott rack. Nej bara gör en pott rack frigöra utrymme under disken, men en pott rack kan vara ett designelement i rummet samt. Det finns många stilar tillgängliga, så välj ett som kompletterar stilen i resten av ditt hus.

Steg 2

Mindre kan vara bättre
Vid utformning av ett pentry tycker om storleken på dina apparater. Om du väljer apparater som skalas ner, såsom de som är vanliga i fastigheter, kommer ditt kök verkar faktiskt större. Du kan hitta kylskåp, diskmaskin, spishäll och ugnar som passar ditt kök utrymmet ordentligt.

Steg 3

Tänk kvalitet
En av de bra sakerna med att ha ett litet utrymme är att du har råd att installera kvalitet, eftersom du inte behöver ta itu med kvantitet. Genom att använda material av hög kvalitet som granit eller marmor för dina bänkskivor och vacker lövskog för ditt skåp, ökar du faktiskt värdet på ditt hem. Eftersom din golvyta är minimal, kan du råd även att installera marmor eller trägolv, som kommer att lägga till värdet på ditt hus, liksom skönheten i ditt kök. Så vad du saknar i storlek, kan du säkert göra upp i kvalitet.

Steg 4

Steg 1. Mindre kan vara bättre.
Steg 1. Mindre kan vara bättre.

Massor av ljus
Kök belysning är nyckeln, och du kommer förmodligen vill ha två lägen för belysning. Några av de nya pocket belysning finns i kök gör för ett härligt glatt atmosfär, och sedan kan du installera en del under skåp belysning för omgivande ljus när du inte arbetar i köket. Om ditt kök öppnar på utsidan i ena änden, göra det bästa av varje dagsljus genom att installera en fransk dörr.

Steg 5

Öppna väggarna
Om du har utrymme, kan det vara ett alternativ för att utöka ditt kök köket genom att slå ut en vägg eller lägga till ett pass i en vägg. Bara att öppna upp en vägg kan göra ett kök kök känns mycket större än den egentligen är. Du kan lägga till en ö i ditt kök köket, och genom att hålla den på rullarna du kan stoppa undan när den inte används.

Steg 6

Bleka färger
Generellt du vill använda en blek färgpalett när sätter färg på väggarna i ett pentry. Om du vill ha en pop av färg i ditt kök kan du måla en samlingspunkt väggen en djup, djärv färg samtidigt de andra väggarna ljusare nyanser. Du kan också välja att behålla alla väggar bleka och lägg din pop av färg med din disk tillbehör, handdukar och area rug liksom.