E2r

Hur du tar ut hem fönster

Oavsett vilken typ av hus du bor i

Oavsett vilken typ av hus du bor i, kommer det alltid att finnas tillfällen då du måste ta bort ditt hem fönster. Det kan antingen vara för ersättnings-eller omstrukturering. Vad det än är, är det alltid viktigt att du vet hur man gör detta. Detta är fördelaktigt särskilt för människor som inte vill betala tjänster av en snickare.

Hur du tar ut hem fönster. Samla nödvändiga verktyg för att slutföra projektet.
Hur du tar ut hem fönster. Samla nödvändiga verktyg för att slutföra projektet.

Med tanke på att du har alla verktyg som behövs, är det lättare för dig att göra detta gör-det-själv-projekt. Genom att bara följa enkla instruktioner kan du ta bort någon av dina fönster själv. Så kolla in dessa riktlinjer för hur du kan arbeta med dina fönster:

  1. Samla nödvändiga verktyg för att slutföra projektet. Skaffa en brukskniv, blad, bända bar, hammare, spik set och liknande. Dessa verktyg kan vara lätt att hitta i ditt hem. Men om du inte har en av dessa, kan du få andra verktyg som ett alternativ.
  2. Kör antingen ett blad eller mattkniv runt fönsterkarmen där fönstrets ram och vägg. Detta är det första steget för att ta bort ett fönster. Detta kommer att separera själva väggen och färgen från fönstret. Gör detta steg i både insidan och utsidan av huset.
  3. Med hjälp av en spett, ta bort trim runt fönstret i det inre. Men var noga med att använda en träkloss rätt under spett. Detta är för att säkerställa att väggen skyddas.
  4. Att den nedre ramen av rutan, ta bort plattan och avföring på sina platser. Sedan analysera hur fönstret är byggd för att hålla i dess ställe. Vanligtvis gamla fönster har sidostycken spikade in i reglarna direkt. Å andra sidan, har nyare naglar in utanför höljet. Nyinstallerade fönster är lättare att hantera än de gamla.
  5. Kör naglarna ut dubbarna eller höljet. För gamla fönster kan du köra naglarna ur sidostycken. Detta kan göras med hjälp av en hammare och spik set. För nyare, kan du köra naglarna eller bara helt enkelt ta bort spikarna från utsidan. Emellertid, i båda fallen, kan det vara lättare att bara klippa alla spikar som används för att säkra fönstret.
  6. Slutligen kan du ta bort alla shims. Efteråt drar ut hela fönstret enheten ur väggen. Det är säkrare att glida fönstret till det yttre. Men beroende på vad som mer praktiskt, kan du göra det antingen på utsidan eller insidan av huset.

Att veta detta förfarande för att avlägsna hem fönster

Att veta detta förfarande för att avlägsna Hem Windows, kommer du alltid en del av en framgångsrik fönster ersättare eller andra projekt fönster. Även om det kan vara svårt i början, när du behärskar tillräckligt tekniker, gör denna uppgift kommer att vara lättare än vad du förväntat. Du kan spara från arbetskostnaderna för din nästa hem fönster projekt med detta DIY strategi.