E2r

Hur får man gratis möbler till ditt hem

Att äga ett hem är redan ganska utmanande

Att äga ett hem är redan ganska utmanande. Men inredning det kan även vara tuffare. Gör det rätt kräver två saker: förståelse av funktion och stil och pengar - massor av det. I själva verket, för dem som inte har råd att betala sina inköp kontant slutändan får allt på kredit. Det är sent när de inser att de måste betala sina skulder för de kommande fem åren. Det är att ansträngande. Nu, om du nyligen har ägt ditt hem och du är inte riktigt bråttom inredning det, här är några tips på hur du kan hitta bra möbler för din bostad utan att betala för dem:

Berätta för folk att du är ute efter ja, finns det fortfarande en sådan truism att säga "fri möbler." - ". Ärlighet är den bästa politiken" Du kan börja meddela detta till din familj, släkt och vänner. De kan äga något som bara samlar damm i deras vinden eller förråd. De kan också känna någon som överförs till en annan plats och kan behöva avyttra några intressanta möbler.

Du kan också placera dig tillkännagivande på nätet

Hur får man gratis möbler till ditt hem. Berätta för folk att du är ute efter.
Hur får man gratis möbler till ditt hem. Berätta för folk att du är ute efter.

Du kan också placera dig tillkännagivande på nätet. Besök craiglist.org i ditt område eller de områden freecycle.com. De har särskilda avsnitt där du kan skicka din efterlysning. Du kanske vill lita på dina skriftliga färdigheter så att din efterlysning är lätt att läsa. Inkludera ett mail där svaren kan skickas eller vidarebefordras.

Om du har andra tankar om att tillkännage vad du behöver, kanske du vill spendera tid med att söka igenom de fria delarna av vissa webbplatser. Ert tålamod kan bara ge dig en belöning - möbeln som du vill ha.

Läs din lokaltidning

Läs din lokaltidning. Kolla in reklam sektionerna. Det bör finnas ett avsnitt där listar gratiserbjudanden. Eftersom vissa människor kan hitta sin "extra" möbler som "disponibel", de kommer säkert att bli glad att veta att du är att ta tag deras erbjudande.

Kör runt ditt samhälle

Att äga ett hem är redan ganska utmanande. "fri möbler.".
Att äga ett hem är redan ganska utmanande. "fri möbler.".

Kör runt ditt samhälle. Koncentrera dig på dessa områden: universitet, stora lägenhetskomplex, och militärbaser. Universiteten utse en hel del där de sätter möbler från sovsalar eller studentbostäder. Det finns många artiklar om en term eller en fjärdedel just avslutats och eleverna börjar utrymma sina internatskolor rum. För stora lägenhetskomplex och militärbaser, är det enklare om du vet någon från insidan. Allt du behöver göra är att ringa och följa upp om det finns något tillgängligt eller redo för dig att plocka upp.

Kolla in några välgörenhet centra. Donationer är oftast skickas till dem. De kan ha vissa bitar som du letar efter. Naturligtvis är dessa bitar avsedd för familjer som inte har råd att köpa. Om du inte har pengar, bara berätta för dem. De kommer säkert att förstå din situation. De är en välgörenhetsorganisation institution i första hand.

Se till att du har ett fordon att använda

Se till att du har en bil att använda. Eftersom du får möblerna gratis, måste du ta hem bit på egen hand. Ja hjälp när det behövs.