E2r

Hur fixar en bild hängare

Nakna väggar ser tråkig

Nakna väggar ser tråkig, och det bästa sättet att lysa upp en vägg är att hänga bilder på den (för att inte tala med en tapet). Det finns några sätt att hänga en bild eller konstverk eftersom det finns olika typer av bild galgar. En bild hängare kan fästas på väggen enbart, medan vissa kan fästas på själva ramen. Vanligen är wireback bild galgar används. Varje ände av tråden är fäst på vardera sidan av ramen på baksidan, och ramen är upphängd på spiken fäst på väggen. Eftersom detta är den säkraste hängare, är det vanligtvis används för att hänga speglar.

Spikning ramar är inte det enda sättet att bifoga en bild på väggen

Spikning ramar är inte det enda sättet att bifoga en bild på väggen. Bevara jämnhet av väggen är viktigt eftersom du kanske vill flytta den bildruta dag. Det kan vara en olägenhet för att täcka upp hål när du väljer att ta bort ramen. Detta är anledningen till att bilden galgar med självhäftande på baksidan uppfanns. Välj de med en utdragbar flik för att enkelt ta bort kroken från väggen utan att lämna en kladdig röra bakom. Det finns en annan bild hängare kallas sågtandade bild hängare, som du kan använda i stället för tråd på baksidan av ramen. Denna sågtandade fungerar bra med den självhäftande bild hängare, men du kan använda dem separat.

Hur fixar en bild hängare. Nu är din ram klar för upphängning.
Hur fixar en bild hängare. Nu är din ram klar för upphängning.

Vikt är en viktig faktor vid val av en bild hängare. Varje bild hängare tillgänglig har en tryckt etikett av den maximala vikt den kan stödja. Använd aldrig ramar som ligger utanför den maximala vikt eftersom det kommer bara leda till att ramen för att falla.

Här är hur du kommer igång vid fastställandet en bild hängare:

  1. Börja med att mäta bredden på baksidan av ramen.
  2. Få mitten och markera den med hjälp av en penna.
  3. En sågtandad hängare har en upphöjd prick. Att centrera sågtandade hängare, placera upphöjda pricken över penslade märket.
  4. Innan du monterar hängaren på ramen, ta först bort ramens innehåll.
  5. Börja hamra bilden hängare i ramen, men gör det lätt eftersom för mycket effekt kan bryta glaset. Mjukt trä kan brytas isär på grund av effekterna medan vissa trästomme är träet hårdare och kräver mer kraft hamrar hangaren.
  6. Nu är din ram klar för upphängning. Om du har en spik eller krok som redan är ansluten till väggen, då finns det ingen anledning att gå igenom stegen 7 till 10. Men om du föredrar att ha en självhäftande bild hängare fäst på väggen i stället och sedan fortsätta med steg 7.
  7. För att fixa den självhäftande bilden hängare, skala stöd från limmet.
  8. Stick till den del av väggen där du vill hänga ramen. Den övre delen av ramen bör vara ögonhöjd.
  9. Tryck den ordentligt mot väggen.
  10. Nu kan du koppla den sågtandade tillbaka på limmet bilden hängare.

Nakna väggar ser tråkig. Spikning ramar är inte det enda sättet att bifoga en bild på väggen.
Nakna väggar ser tråkig. Spikning ramar är inte det enda sättet att bifoga en bild på väggen.

Moderna bild galgar kan köpas enkelt från butiker som säljer tunga galgar, plast galgar, eller till och med antik-look galgar. För något annat orientaliska hängare mässing bild, kan köpas från eBay.