E2r

Hur fixar golv injekteringsbruk installerade för djupt

Hem förbättringsprojekt såsom installation golvplattor till ditt hem kan vara mycket givande och kostnadseffektivt (som du inte använder hjälp av dyra proffs), men det kan också vara en del risker för ett sådant projekt. Bortsett från potentiellt skada dig själv i processen, kan du hamna installera golvet injekteringsbruk för djupt, som bara kommer att hamna i plattorna är ojämn och svår att gå på.

Lyckligtvis

Lyckligtvis, även om detta inte sker finns det fortfarande ett sätt att fixa saker, men det är inte lätt. Detta beror på att det är viktigt att golvet injekteringsbruk runt felande kakel måste tas bort, en svår uppgift för alla som inte är redo eller upp för det. Men om du gör misstaget att installera injekteringsbruk för djupt i första hand, så ska du rätta ditt misstag, och den här artikeln kommer att hjälpa dig att göra just det.

Genom att använda följande tips kommer du att kunna fixa golvplattor där bruket har installerats alltför djupt. Helt enkelt läsa vidare till steg-för-steg och försöker följa instruktionerna till punkt och pricka, eftersom det kan vara lika tillfredsställande att ta bort den extra injekteringsbruk som det installerar plattorna i första hand (för att inte tala om det är obligatoriskt) .

Hur fixar golv injekteringsbruk installerade för djupt. Vad du behöver för att samla.
Hur fixar golv injekteringsbruk installerade för djupt. Vad du behöver för att samla.

  • Vad du behöver för att samla. Den svåraste verktyg du behöver för att samla här är en injekteringsbruk såg (handhållen), som gjordes speciellt för att klippa och fixa golv injekteringsbruk som har ställts in för djupt i kaklet. Annat än att du kommer att behöva mer injekteringsbruk, lite slipsten, en färg skrapa och en injekteringsbruk handduk (och kanske en trasa eller två).
  • Vad du behöver göra för att ångra den skada. Från och med din injekteringsbruk såg, kan du rippa, lossa och ta bort det mesta av injekteringsbruk med sågen på kanterna av golvplattor (kom ihåg att alltid vara försiktig eller du kan skada dig själv!). När det har gått till den punkt där du inte längre kan använda dig injekteringsbruk såg för att få jobbet gjort, ta din färg skrapa och små slipsten och använda dessa två för att hantera några av de extra injekteringsbruk som är kvar.

    Kom ihåg att så mycket som möjligt vara noggrann och vara exakt, eftersom du inte vill skada golvplattor. När du har gjort detta, använd din handduk att rensa upp löst skräp och fortsätter till nästa steg.

  • Byt injekteringsbruk. Det sista du behöver göra är att hälla din nya injekteringsbruk mix på kanterna av golv kakel, försiktigt så att inte göra några misstag. Men även om du gör det, är bruket fortfarande ganska våt, så detta kan fixas med hjälp av en handduk för att torka bort överskottet injekteringsbruk. Så småningom kommer du ha alla kanter ordentligt fylld gång med injekteringsbruk-tillsammans med det faktum att det nu ser ut smidigare på grund av din rengöring av överskottet injekteringsbruk.


Allt du behöver göra är att rensa upp arbetsområdet och vänta en timme för bruket att äntligen bosätta sig i, och du kommer att ha rätt fast golv injekteringsbruk som har installerats för djupt-grattis.