E2r

Hur förbättra din vind isolering

Vinden isolering är ett kostnadseffektivt sätt för att hålla temperaturen av ditt hus. Det håller värmen från att fly från ditt hem under vintern och stoppar värmen från att komma in under sommaren. Din familjs fysiska bekvämligheter förbättras genom konsekvent temperaturen inne i ditt hem i båda säsongerna. Minska ditt behov av elektriska värmare eller luftkonditionering, spara energi och pengar. Men om det fortfarande känns för varmt och för kallt på sommaren och vintern respektive, är det dags att ta en ordentlig titt på din vind och kontrollera din isolering oavsett förbättringar som behövs.

Hur förbättra din vind isolering. Hitta luckor och täta dem.
Hur förbättra din vind isolering. Hitta luckor och täta dem.

  1. Hitta luckor och täta dem. Använd en stege för att kontrollera hela vinden. Med hjälp av en låda fan, känner för luftläckage. Med hjälp av en skiss av planlösning, kan du hitta läckor som vanligtvis finns i områden där elektriska fixturer, genomföringar VVS, kanaler och skorstenar är belägen, inklusive de dra ner trappan. Effektiviteten i din isolering reduceras även om du lägger till ny isolering, såvida du täta dessa läckor med gummilister, täta, skum eller tomrum fyllmedel. Smuts hindrar också din isolering funktion. Du måste rengöra smutsiga isolering, så var beredd att göra vissa rengöring när du är uppe i vinden.
  2. Mät tjockleken på isoleringen, eftersom du kan behöva lägga till mer om du har mindre än tre inches. En ökning till minst sex till sju inches djupt rekommenderas. Men för att vara säker på exakt vad som krävs, se en professionell som kan också hjälpa dig att avgöra om du behöver lägga till eller byta ut din befintliga isolering.
  3. Lägg strålande hinder. Du kan placera en strålande barriär direkt över din befintliga isolering eller låta förse taket. Installera det på undersidan av taket däck, i hålrum väggar, och runt dörröppningar och rör är också möjlig. Radiant hinder är material med en reflekterande yta, typiskt en beläggning av aluminium. De reflekterar värme eller kyla som filtrerar genom taket. Tillsammans med en korrekt installerad och effektivt lager av isolering, kommer strålande hinder hjälpa till att sänka dina energikostnader.
  4. Lägg ventilation. Fukt kan fastna och mögel kan utvecklas utan ordentlig vinden ventilation. Detta kommer att leda till en försämring av din vind isolering. Flera typer av ventilation du kan använda för din vind är bjälklaget vent, kontinuerlig ås utlopp, vindkraftverk, soldrivna vent, luftutsläppen, vinden fläktar, och mer. Förbättra din vind isolering förbättrar tillståndet i ditt hem och din familjs fysiska komfort. Men att arbeta på vinden är inget lätt jobb om du inte är ett proffs. Tänk på att komma in i din vind kan vara farlig. Ha en plan och göra en checklista av verktyg du behöver för att ta med dig, eftersom du inte behöver besväret med att få in och ut och tillbaka igen för att du glömt något. Du måste tänka på faktorer såsom andningsskyddsproblem, trasiga ledningar, spillning råtta, för att inte tala alltför mycket värme om du arbetar i sommar. Vidta försiktighetsåtgärder, eller ännu bättre, ringa en professionell för att göra jobbet effektivt.