E2r

Hur fräscha en ned Hjälparen

Kanske en av de bättre komfort i livet kommer hem efter en lång dag och lösa in sängen, snuggling in i värmen av en tjock, mjuk, frisk doftande Hjälparen. Många skulle överväga en tröstare en av de bättre investeringarna man skulle göra. Men hur exakt gör håller en erfarenhet, och särskilt Hjälparen, färsk?

Du kan inte gå fel med en sval bris på en solig dag

Du kan inte gå fel med en sval bris på en solig dag. Häng Hjälparen på en klädstreck på en blåsig dag. Att göra detta först bort både damm och lukt från Hjälparen. Några timmar av denna och du kommer att sluta med en väl sändes ut, ren luktande tröstare, redo att ta dig till en annan natt av vilsam sömn.

Hur fräscha en ned hjälparen. Du kan inte gå fel med en sval bris på en solig dag.
Hur fräscha en ned hjälparen. Du kan inte gå fel med en sval bris på en solig dag.

Du kan också hitta specialprodukter tyg som är särskilt utformade för att hantera den här sortens saker. Dessa tyg sprayer eliminera lukt-bakterier än vad som kan ansamlas på Hjälparen. Sprutning båda sidorna av Hjälparen periodiskt kommer att resultera i en konstant, frisk doft och textur för tyget. Lint rullar är också ganska bra att ta bort hår och damm från din tröstare. Lämnar denna typ av skräp på ytan av din tröstare kan vara skadligt för tyget själv. Ännu viktigare, varför skulle du vill sova med en Hjälparen som känns som grus?

Vid tvätt Hjälparen

När du tvättar Hjälparen, kan en torktumlare också tjäna som en snabb fix. Fukta lätt Hjälparen, lägga till en torktumlare ark eller mjukmedel blad till mixen och ställ in Dyer till lägsta möjliga värmeläge. Tio minuter på denna korta cykel kommer att räcka. Dra Hjälparen ut, ge det en bra fluff, du redo för en god natts sömn. Frekvent tvättning kan dock arbeta mot dig. Inte många tvättmaskiner är konstruerade för att hantera en väv av denna storlek och struktur, så se till att du använder en stor storlek bricka. Dessutom rekommenderas att tvättning endast bör ske omkring tre gånger per år. En månatlig tvätt regim så småningom skulle ta ut sin rätt på din tröstare. Om du känner behovet att ofta rengöra din tröstare, kan en snabb resa till kemtvätten vara ett bra alternativ också. Ännu viktigare, bör duntäcken aldrig tvättas. Vattnet kommer att arbeta mot dig och skada ner sig själv.

Om slitage av daglig användning börjar visa sina kontrollampa tecken på din favorit tröstare, har du också möjlighet att köpa en ny påslakan. En mycket billigare alternativ till att köpa en ny Hjälparen, fungerar duvet som en gigantisk fall för din nuvarande Hjälparen. Dessa lätt på knappen rätt över din tröstare, och finns i alla storlekar. Kom också ihåg att fluffa din tröstare dagligen för att jämnt fördela ner.

Vid tvätt hjälparen.
Vid tvätt hjälparen.

Som en sista utväg kan du alltid det professionellt rengöras på dina betrodda städare. Men ha i åtanke att detta kostar ganska mycket pengar, och du faktiskt kan spara mer pengar genom att gå ut och köpa dig en helt ny Hjälparen!