E2r

Hur hänga en bild på tegel

Dekorera sitt hem handlar om att ta vissa friheter med de områden i huset med andra ord, det ofta har att göra med att göra radikala förbättringar av egna för att anpassa ditt hem. Detta kan inkludera hem-förbättringsprojekt som att ändra golvplattor, eller installera vissa ljus och även måla väggarna. Ett av de enklare sätten att ändra hur ett hus ser ut och känns är genom att hänga några bilder runt väggarna. Om det inte finns några platser du kan hänga dem från, då kan du alltid installera något på din egen för att rymma bilden eller illustrationen (med användning av den ständigt praktisk övning). Det enda du behöver tänka på när det gäller att hänga bilder är den typ av vägg du kommer att bli borrning. Normalt dessa väggar är lätt att slå ett hål genom och lägga en krok, som du kan använda för att sätta upp dina dekorationer, men det finns situationer där även en veteran i hem-projekt kan vara osäker. En av dessa situationer är när du vill hänga en bild på en tegelvägg.

På grund av strukturen och hur en tegelvägg ser ut, verkar det som det konventionella sättet inte kommer att klippa det (eller åtminstone kommer en hammare och spik inte kunna göra ett bra jobb). Sanningen är, det är bara så enkelt, du behöver bara några olika verktyg för att få jobbet gjort. Så om du är intresserad av att hänga en bild (eller något annat) på en tegelvägg, sedan läsa vidare till steg-för-steg enligt denna artikel nedan:

  • Samla de nödvändiga verktygen för att få jobbet gjort. Detta inkluderar en borrmaskin, en mortel borr, hammare och krokar tegel med en inkluderad speciell spik. Till skillnad från vanliga naglar, naglarna som kommer med tegel krokar är särskilt unbendable. Detta kommer att göra det lättare för dig att ställa in tegel kroken, och när du har allt klart, du kan börja.
  • Borra det område du vill hänga din bild på, och tillämpa krokarna. Vid borrning är det alltid bäst att inte borra på tegel själva, utan på murbruk som håller blocken ihop. När du har ordentligt borrat ett hål (kom ihåg att inte borra för djupt och att använda lite murbruk borren så att du inte gör en enda röra) sätter du tegel krok och den speciella spik som kommer tillsammans med den. Efteråt är det bara en fråga om att hamra spik på plats. Iakttag försiktighet och hammare spiken tills det håller tegel kroken mycket stadigt.
  • Upprepa processen för resten av krokarna om bilden kräver mer än en. Vanligtvis kommer en större och tyngre bild behöver minst två krokar för att hålla den stöds, så nu är det bara en fråga om att upprepa processen. Ha alltid i åtanke att det är bättre att borra genom bruket istället för den faktiska tegel, som även med murbruk borr, kan det fortfarande orsaka tegel till fragmentet.


Hur hänga en bild på tegel. Samla de nödvändiga verktygen för att få jobbet gjort.
Hur hänga en bild på tegel. Samla de nödvändiga verktygen för att få jobbet gjort.

När du är klar kan du hänga nu bilden för att förstora. Du kan även hänga andra poster-det finns gott om möjligheter.