E2r

Hur hänga en helfigursspegel

Det är en del av din dagliga morgonrutin att kolla själv från topp till tå innan du går ut. Med en full längd spegeln i sovrummet, eller i alla tillgängliga utrymmet i din väg ut, kan du alltid ha bekvämligheten med att klä upp eller kontrollera dig själv.

Hur hänga en helfigursspegel. Hängande lätta små speglar i no big deal när gjort ensam.
Hur hänga en helfigursspegel. Hängande lätta små speglar i no big deal när gjort ensam.

Här är några steg som du kan följa i hängande egen helfigursspegel:

  • Hängande lätta små speglar i no big deal när gjort ensam. Men hänger en full längd spegeln har en storlek att ödmjuka dig. Du kanske inte kan hänga det på egen hand. Med en full längd spegel, hantering och transport av den rätt till den plats där du planerar att hänga det är ett svårt arbete. Ofta du är orolig med att hålla spegeln hela och oskadade, men chansen är när du försöker att bära den över ditt hus allt själv, kan du sluta banka den i korridorerna! En god vän är ofta praktiskt i tider som dessa.
  • Välj den perfekta platsen i förväg. Till skillnad dekorativa speglar, det finns inte mycket delar att hålla utkik efter (belysning, dekorativa bakgrunder) om du inte planerar att göra det en. Ofta är dekorativa speglar hängs enligt deras mycket ändamål i garderoben dörren eller i sovrummet. Ibland har du valet att hänga den på en plats där du kan dölja den när den inte används.
  • När du har valt plats, är det dags att besluta om vilken hängande teknik du tänker använda i hänga din spegel. Du kan hänga den med permanent lim eller med en spegel tråd. Det finns för-och nackdelar i varje teknik som hjälper dig att avgöra vilken att gå efter. Hängande det med lim eller klister kommer att leda till den renaste finish. Du behöver inte oroa dig för de brister och fästen som kan bli störande. Du kommer att få en jämn yta. Ligger dock på nedsidan på beständighet tekniken. När spegeln är limmad mot väggen, kommer borttagning det vara ganska träna. Ofta väggytan där den fästes kommer att skadas. Om du inte vill att detta scenario, kan du alltid vara nöjd med bara hänga den med spegel trådar. Du kan hitta denna typ av kablar på marknaden, sålde enligt din spegel storlek och vikt.
  • Med hjälp av din vän eller arbete kompis, kan du uppskatta mer exakt hur spegeln ska hängas. Vid kontroll av om din spegel har rätt höjd från marken be din vän att hålla upp det för dig när du står tillbaka minst 2 meter från spegeln. Se till att du kan se från ditt huvud till fot, kan du nu placera en liten blyertsmarkering mäta den övre kanten av spegeln mot väggen.
  • Lim kommer med förpackningen. Det är bäst att följa tillverkarens anvisningar om hur man använder den effektivt. När du har uppnått önskad höjd och nivå, kan du nu trycka fast den ordentligt mot väggen, med särskild uppmärksamhet på den limmade delen.
  • Den andra tekniken kommer också att behöva blyertsmarkeringarna, där skruvarna går att skruva i. Med D-ring på baksidan av din spegel, hänga den på skruven med spegel trådar. Detta är en uppgift som bör utföras av en händig man. Veta när du behöver hans hjälp.

Att ha en full längd spegel är en nödvändighet för alla

Att ha en full längd spegel är en nödvändighet för alla. Men att köpa en är inte slutet på historien. Hängande en helfigursspegel är ganska en uppgift som du måste göra det på ett säkert sätt samtidigt vill uppnå den perfekta uppsättningen upp.