E2r

Hur hänga en väggmonterad fontän

En väggmonterad fontän kan vara ett bra komplement i din trädgård eller i att fylla upp en ganska tråkig del av din inomhus vardagsrummet eller hallen. Det finns flera typer av väggmonterade fontäner, gjort med olika material i olika utföranden och storlekar. Komplexiteten i uppgiften att hänga det beror på dessa kriterier.

Hur hänga en väggmonterad fontän. Bestämma var att sätta din fontän eller vad fontän att välja en viss plats är en viktigt steg i att göra det här projektet till en framgång.
Hur hänga en väggmonterad fontän. Bestämma var att sätta din fontän eller vad fontän att välja en viss plats är en viktigt steg i att göra det här projektet till en framgång.

Här är några tips och steg du kan ha nytta av i hängande en väggmonterad fontän.

  • Bestämma var att sätta din fontän eller vad fontän att välja en viss plats är en viktigt steg i att göra det här projektet till en framgång. Inomhus fontäner skiljer sig från utomhus fontäner i material och design. Inomhus fontäner väljs beroende på vilken typ av väggen där du tänker montera den.
  • Om du bestämmer dig för att köpa en fontän som placeras utanför, det är ett måste för dig att klarlack först. Detta är ett strategiskt steg när du tänker förlänga livslängden på fontänen, vilket gör det längre.
  • Om det är möjligt att hänga fontänen själv, kan du behöva ägna mer uppmärksamhet åt tillverkarens anvisningar innan du startar. Det kommer att bli enklare för dig om du kommer att ha de nödvändiga material redo i förväg. Du kommer att veta vad du behöver för att förbereda genom att titta på installationsmanualen som ingår i köpet.
  • För att undvika framtida skador på väggen där din fontän är monterad och på fontänen själva måste du hitta reglarna först på väggen du tänker använda. Det är där en regeldetektor kommer komma till hands. Dubbar är idealiska för hängande tunga vikt fontäner genom stöd mot väggen ram.
  • När du har hittat stud, använda detta för att stödja fästbeslagen som följer med fontän. Det kommer att ha en bas stöd när åtminstone en av konsolerna är fäst till en tapp. Konsoler ibland unika för tillverkarens önskemål om fontänen stil. För att undvika missförstånd, alltid lära sig att rådfråga tillverkarens bruksanvisning i användning och installation av sina fästen.
  • Vid placering av konsolerna, lägger extra ansträngning utjämning den. Du kan uppnå den perfekta anpassningen med hjälp av ett måttband och en penna för att markera platser där du måste borra. Då kan du nu dra fontänen är huven facket åt fästena. Konsoler måste vara i perfekt linje med varandra, varför du ska göra flödet fontän vatten asymmetriskt.
  • Med tanke på att du har planat konsolerna perfekt och du har fortfarande en orolig mönster vattenflöde kan du hitta en svamp pad användbar. Jämna ut flödet av vatten genom att placera den under vattnet rinner sakta.

Det finns många alternativ för dig i att använda den dekorativa syftet med en väggmonterad fontän. Det är nästan tillämpas till någon del av ditt hus, även i själva väggarna i ditt sovrum. Bara kunna välja rätt färg, form och material som kommer att gå bra med det område som du har valt att innehålla det.